Τα 6 μυστικά τρικ για τα λάθη στο μανικιούρ

d1dd3d14889f86652a18779a2afd13a7Κάνετε μόνες σας μανικιούρ στο σπίτι και θέλετε να στεγνώσει το βερνίκι σας γρήγορα; Έσπασε ένα νύχι; Βάψατε κατά λάθος τα πετσάκια γύρω γύρω; Όλα τα μυστικά τρικ και οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ! Δείτε λοιπόν πώς θ΄αποφύγετε τα λάθη στο μανικιούρ σας!

1. Θέλετε να στεγνώσει το βερνίκι στα νύχια σας γρήγορα; Βάλτε τα χέρια σας για 3 λεπτά σε ένα μπολ με πολύ παγωμένο νερό. Αμέσως θα είστε έτοιμες!

2. Σας έσπασε ένα νύχι; Κόψτε ένα μικρό κομματάκι από φίλτρο τσαγιού (ξέρετε το φακελάκι) και κολλήστε το στο σπασμένο κομμάτι με κόλλα νυχιών. Τέλειο!

3. Για να μην βάφετε και το δέρμα γύρω από τα νύχια σας όταν απλώνετε το βερνίκι, περάστε με μιά μπατονέτα με βαζελίνη στα πετσάκια κι έτσι εύκολα μπορείτε μετά να αφαιρέσετε τις μουτζούρες.

4. Θέλετε να αποφύγετε τις αντιαισθητικές φουσκάλες που δημιουργούνται συχνά στο βερνίκι πάνω στα νύχια; Μουλιάστε τα χέρια σας για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με νερό και λευκό ξύδι πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα νύχια σας. Επίσης το ξύδι θα κάνει το μανικιούρ σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής...

5. Χάλασε το βερνίκι σε ένα νύχι ενώ τα βάφατε; Σαλιώστε λίγο την επιφάνεια και με τη γλώσσα σας "στρώστε" το βερνίκι στο νύχι.

6. Ποτέ μην βάζετε τα νύχια σας μόλις τα βάψετε κοντά σε ανεμιστήρα ή σεσουάρ νομίζοντας πως έτσι θα στεγνώσουν πιο γρήγορα. Θα χαλάσει το μανικιούρ σας!

Κάντε μόνες λοιπόν το μανικιούρ σας στο σπίτι χωρίς λάθη κι αν θέλετε να δείτε βήμα βήμα πατήστε εδώ!

WOMANNOW.GR LOVES...