Πρώτη φορά διακοπές μαζί του!

sosti megaliΗ σχέση σας μετρά μόλις λίγους μήνες. Χρονική περίοδος αντιστρόφως ανάλογη του άγχους που σας έχει κυριεύσει για το γεγονός ότι αυτές θα είναι οι πρώτες κοινές διακοπές σας. Πώς θα γίνει να φτάσετε στον κοινό προορισμό σας χωρίς να μεταφέρετε αυτή την... εσωτερική, κρυφή νευρικότητά σας, στις βαλίτσες σας;

Ηρεμήστε και, πάνω απ' όλα θυμηθείτε ότι μιλάμε για διακοπές, όχι για καταναγκαστική εργασία σε ρωσικό Γκουλάγκ. Αντί να αναρωτιέστε «τα πρωινά που θα ξυπνάμε μαζί εγώ θα δείχνω χάλια», ή «θα θέλει να πηγαίνουμε μαζί στην παραλία την ώρα που θέλω εγώ;» ή «τι θα συζητάμε τόσες μέρες;» και άλλα παρόμοια, σκεφτείτε ότι αυτές οι μέρες θα βοηθήσουν τη σχέση σας να περάσει με συνοπτικές διαδικασίες στο επόμενο στάδιο. Κυρίως όμως θα σας βοηθήσουν οι διακοπές να γνωριστείτε καλύτερα, αφού η επιλογή του τόπου των διακοπών καθώς και οι δραστηριότητες που θα επιλέξετε γι' αυτό το διάστημα, θα αναδείξουν τις πραγματικές πτυχές του χαρακτήρα και των δυο σας.
Αντί να προετοιμαστείτε για επικούς διαξιφισμούς μαζί του για το χρόνο που χρειάζεστε για να ετοιμαστείτε πριν τη βραδινή σας έξοδο, σκεφτείτε ότι όταν είμαστε ερωτευμένοι, προσαρμοζόμαστε πολύ πιο εύκολα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου χωρίς απαραίτητα να αισθανόμαστε ότι καταπιεζόμαστε.

Τι να κάνετε για να περάσετε καλύτερα:

  • Επιλέξτε το διάλογο και όχι τη σύρραξη στα θέματα που σας βρίσκουν να διαφωνείτε.
  • Ρυθμίστε από πριν το οικονομικό θέμα.
  • Αποφασίστε από κοινού για τον προορισμό σας, επιλέγοντας έναν τόπο που θα παρέχει δραστηριότητες σύμφωνες με τις προτιμήσεις και των δύο.
  • Αφήστε χώρο για κάποιες προσωπικές επιλογές και στιγμές.
  • Προτιμήστε για αρχή σύντομες διακοπές παρά μεγάλης διάρκειας.

Και θυμηθείτε: οι διακοπές είναι η κλεψύδρα του ποιοτικού χρόνου: μπορεί να διαρκούν λίγο μας δίνουν όμως την ευκαιρία να γνωρίσουμε πραγματικά το σύντροφό μας και να ζήσουμε αληθινές στιγμές ευτυχίας δίπλα του. Αρκεί να αφήσουμε πίσω τις αρνητικές σκέψεις.

Θέλετε κι άλλες ιδέες για τις σχέσεις, τους άντρες, το στυλ, το μακιγιάζ; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook,γιατί κάθε μέρα κάτι καινούργιο έχουμε για σας!

WOMANNOW.GR LOVES...