Προσούτο με πεπόνι και μοτσαρέλα

sosto prosouto melonΕίναι σαλάτα. Kαι ορεκτικό. Και φρούτο; Είναι κάτι από όλα και σίγουρα πολύ καλοκαιρινό, δροσερό και τόσο εύκολο να το φτιάξετε σε 5 μόλις λεπτά!

Τι χρειαζόμαστε:

1 μικρό πεπόνι

1/4 μοτσαρέλλα κομμάτια

6 φέτες προσούτο

Λίγη πρασινάδα, ρόκα ή ό,τι άλλο θέλετε

Ξύδι μπαλσάμικο, λάδι και αλάτι ανακατεμένα

Πώς το κάνουμε 

Κόβουμε το πεπόνι είτε σε μεγάλα κομμάτια μισοφέγγαρου, είτε σε μικρότερα και το τοποθετούμε πάνω στην πρασινάδα. Βάζουμε από πάνω τα κομμάτια προσούτου,  τη μοτσαρέλα και περιχύνουμε με ξύδι μπαλσάμικο και παρθένο ελαιόλαδο. Είναι έτοιμο!

Το πεπόνι ηρεμεί την έντονη κι αλμυρή γεύση του προσούτου

 

WOMANNOW.GR LOVES...