Πού θα πάμε αυτή την εβδομάδα;

alexiou

 

Απολαύστε τη Χαρούλα Αλεξίου αύριο και τον Μάριο Φραγκούλη την Τετάρτη σε δύο υπέροχες, καλοκαιρινές συναυλίες!

Χάρις Αλεξίου, Δευτέρα 22 Ιουλίου
Η Χάρις Αλεξίου, μαζί με τους Nouveau Sextet, σε μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, με μια παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, με τραγούδια από το νέο άλμπουμ της «η Τρίπλα» και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της, δοσμένα με έναν καινούργιο τρόπο.
Μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, ότι μας έκανε να την αγαπήσουμε και ότι μας ένωσε μαζί της, όλα θα περάσουν από τη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας σε μια βραδιά που αναμένεται να είναι αξέχαστη. Η συναυλία ξεκινά στις 21.30

fragoulisΜάριος Φραγκούλης, Τετάρτη 24 Ιουλίου 
Έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή του περιοδεία, ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα, συνεχίζει και φέτος το ταξίδι του στις γωνιές της Ελλάδας, με συντροφιά μια ομάδα από καταξιωμένους μουσικούς, για να παρουσιάσει μια σειρά από νέες, πρωτότυπες ενορχηστρώσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών που αγαπά. Στις 24 Ιουλίου η στάση γράφει Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο δημοφιλής ερμηνευτής μας επιφυλάσσει ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin, κ. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών» κ.ά.), αλλά φυσικά και κάποιες εκπλήξεις! Η συναυλία ξεκινά στις 9:30.

WOMANNOW.GR LOVES...