Πώς θ΄αποκτήσεις χωρίς μακιγιάζ, σαγηνευτικές βλεφαρίδες

Πώς θ΄αποκτήσεις χωρίς μακιγιάζ, σαγηνευτικές βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες δίνουν στο βλέμμα, ένταση, μυστήριο, σαγήνη. Πυκνές, μακριές, ιλιγγιώδεις, σαγηνευτικές βλεφαρίδες, μπορούν να κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα, το πρόσωπο πιο ξεκούραστο, ακόμη και να «σηκώσουν» το βλέμμα. Γι αυτό και όταν βγαίνουμε, σίγουρα δεν πάμε πουθενά αν πριν δεν έχουμε βάλει τη μάσκαρά μας! Τώρα το καλοκαίρι όμως, θέλουμε να είμαστε όμορφες χωρίς προσπάθεια, χωρίς μακιγιάζ και μάσκαρα και μάλιστα από την ώρα που ξυπνάμε (γιατί οι διακοπές πρώτη φορά μαζί του δεν θέλουμε να είναι… απογοήτευση). Πώς μπορούμε όμως χωρίς μακιγιάζ ν΄αποκτήσουμε τις βλεφαρίδες των ονείρων μας;

Το ψάξαμε και βρήκαμε τη μαγική φόρμουλα. Το όνομά της Πηνελόπη Παπαγεωργίου! Δεν χρειάζεται να την πάρουμε μαζί μας στις διακοπές, απλώς να τη συναντήσουμε για δυο ωρίτσες πριν φύγουμε. Η Πηνελόπη Παπαγεωργίου είναι μία από τις κορυφαίες experts στην Ελλάδα στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων και γι αυτό μάλιστα διοργανώνει και σεμινάρια (το επόμενο γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου).

Τη συναντήσαμε λοιπόν και μας είπε όλα όσα θέλαμε να μάθουμε για την τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων.

Στην αρχή είχαμε μια επιφύλαξη για το αποτέλεσμα κι εκείνη, το πρώτο πράγμα που μας είπε είναι πως το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό! Πώς γίνεται αυτό; Τα extensions τοποθετούνται τρίχα τρίχα πάνω στις δικές μας βλεφαρίδες. Άρα αν φοβάστε μήπως φαίνεστε σα να έχετε βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες, αυτό ούτε να το σκέφτεστε, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος!

Το πιο σημαντικό στο να φαίνεται απολύτως φυσικό το αποτέλεσμα, είναι η επιλογή που κάνει η ίδια η ειδικός για το μήκος της κάθε βλεφαρίδας, ώστε να ταιριάζει μόνο σ΄εσάς, στις δικές σας βλεφαρίδες και στο πρόσωπό σας.

Μαζί θα συζητήσετε αν θέλετε περισσότερο μήκος, όγκο, ή και τα δυο μαζί. Στην περίπτωση του όγκου, μπορεί να τοποθετηθούν από 3 εως 6 τριχούλες πάνω σε μια βλεφαρίδα. Αν για παράδειγμα παντρεύεστε, θέλετε να πάτε σε ένα κάλεσμα και να εντυπωσιάσετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Πώς θ΄αποκτήσεις χωρίς μακιγιάζ, σαγηνευτικές βλεφαρίδες

Θέλετε να «σηκώσετε» το βλέμμα σας; Τότε η Πηνελόπη Παπαγεωργίου, θα σας προτείνει περισσότερες βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά όχι μόνο εκεί, ώστε το αποτέλεσμα να είναι και φυσικό και να καλύπτει τις ανάγκες του ματιού.

Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για καιρό. Τι εννοούμε… Σε πρώτη φάση, η διάρκεια στα extenσions είναι σίγουρα ένας μήνας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, κάποιες τριχούλες από τα extensions θα «πέσουν». Έτσι τότε, γίνεται συντήρηση. Η Πηνελόπη Παπαγεωργίου θα σας ξανατοποθετήσει extensions για όσες βλεφαρίδες έχουν φύγει.

Τη ρωτήσαμε για τους κινδύνους (που λέει ο λόγος δηλαδή) αλλά μήπως με την τοποθέτηση extensions ή την αφαίρεσή τους, οι δικές μας βλεφαρίδες υποστούν φθορά. Η Πηνελόπη Παπαγεωργίου ήταν κατηγορηματική. «Όταν η τοποθέτηση και η αφαίρεση γίνεται από έμπειρους ειδικούς δεν τίθεται θέμα φθοράς. Δεν πρέπει όμως μόνες οι γυναίκες, να βγάζουν τα extensions σα να είναι ψεύτικες βλεφαρίδες, γιατί απλώς δεν είναι". Επίσης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται γαλακτώματα και λοσιόν ντεμακιγιάζ με λάδι. Κι αυτό όχι για τις δικές μας βλεφαρίδες, αλλά γιατί καταστρέφονται τα extenσions, οπότε θα έχουμε μικρότερη διάρκεια»

Πώς θ΄αποκτήσεις χωρίς μακιγιάζ, σαγηνευτικές βλεφαρίδες

Τα καλά νέα

  • Θα ξυπνάτε το πρωί κι ενώ δεν θα έχετε ίχνος μακιγιάζ, θα είστε όμορφη με πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες. Σκεφτείτε πως έτσι θα πηγαίνετε οπουδήποτε άβαφη, όπως για παράδειγμα στη θάλασσα ή στο beach bar, αλλά εσείς θα λάμπετε!
  • Τα μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα, το βλέμμα σας θα έχει «ανοίξει»
  • Δεν θα χρειαστεί να ξαναφορέσετε ποτέ μάσκαρα (κι ούτε να κάνετε demaquillage)
  • Η τοποθέτηση extensions από την Πηνελόπη Παπαγεωργίου, κοστίζει μόνο 50 ευρώ!

Αν θέλετε να μάθετε για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία p-prosopo και η Πηνελόπη Παπαγεωργίου, κάντε κλικ εδώ!

Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Expert, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, κάντε κλικ εδώ και μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στις 23 και 24 Ιουλίου ή τηλεφωνήστε στο 6987 815367.

WOMANNOW.GR LOVES...