Πώς θα πετύχετε το τέλειο σχήμα φρυδιών;

fridia1Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το νούμερο ένα για ν΄αναδειχθεί η ομορφιά μιας γυναίκας. Ακόμη και το τέλειο make up να έχει δεν μπορεί ν΄αναδειχθεί αν τα φρύδια δεν έχουν το σωστό σχήμα. Μπορεί να έχει συμβεί και σ΄εσάς, να τα έχετε παραμελήσει κι όταν τα περιποιηθείτε "βλέπετε" τον κόσμο αλλιώς. Τι εννοούμε; Το σωστό σχήμα φρυδιών, κάνουν το βλέμμα μας πιο φωτεινό. Πολλές γυναίκες απευθύνονται σε ειδικούς (σε κομμωτήρια ή ινστιτούτα αισθητικής) για να είναι σίγουρες για το αποτέλεσμα καθώς δεν γνωρίζουν τι πρέπει να... αφαιρέσουν και τι να... αφήσουν. Μπορούμε όμως όλες μόνες μας να αποκτήσουμε το τέλειο σχήμα αρκεί να έχουμε ένα τσιμπιδάκι κι ένα μολύβι ματιών. Ναι, μολύβι και θα σας πούμε γιατί. Πάμε να το δοκιμάσουμε σε πέντε απλά βήματα.

  1. fridiaΌπως βλέπετε και στην εικόνα υπάρχουν τρεις νοητές γραμμές.
  2. Πάρτε το μολύβι, βάλτε το πλάι στη μύτη μας κάθετα με τη μύτη προ τα πάνω κι εκεί που θα τελειώνει η μύτη πρέπει να αρχίζει το φρύδι σας (όπως δείχνει η πρώτη μαύρη γραμμή).
  3. Τώρα, βάλτε το μολύβι πλάγια στη μύτη, ν΄ακουμπάει στο σκίσιμο του ματιού  (όπως δείχνει η δεύτερη μαύρη γραμμή) και στην άκρη θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι.
  4. Η μεσαία αχνή γραμμή δείχνει που θα μπορούσατε να έχετε τη γωνία του ματιού.
  5. Για ευκολία μπορείτε να σημειώνετε στο... πρόσωπό σας με σημαδάκια που θ΄αρχίζει και που θα τελειώνει το φρύδι ώστε αμέσως μετά να πάρετε το τσιμπιδάκι και ν΄αφαιρέσετε όλες τις ανεπιθύμητες τριχούλες δεξιά κι αριστερά.

WOMANNOW.GR LOVES...