Πώς θα μεγαλώσεις τα χείλη σου με το μακιγιάζ (μόνο)!

big 1Θέλεις να μεγαλώσεις τα χείλη σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο; Έχεις δοκιμάσει να βάλεις περίγραμμα γύρω από τα χείλια, που σου είπαν πως έτσι αποκτάς επιπλέον όγκο, αλλά τελικά δεν έμεινες καθόλου ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αφού φαινόταν η... απελπισμένη προσπάθεια; Έχουμε τη λύση, για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται μεγάλα και ζουμερά. Αρκεί ν΄ακολουθήσεις 8 συγκεκριμένα βήματα. Έτοιμη; Ξεκινάμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 7 ENTYΠΩΣΙΑΚΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΣΑΣ ΒΡΑΔΙΑ

ΒΗΜΑ 1

Απλώνεις σε όλο σου το πρόσωπο το μέικ απ σου και στα χείλη. Με αυτόν τον τρόπο θ΄αποχρωματιστούν. Μπορείς αν θες στα χείλη να χρησιμοποιήσεις και το κονσίλερ σου, αρκεί να μην είναι πολύ ανοιχτόχρωμο.

ΒΗΜΑ 2 

Τώρα τα χείλη σου σχεδόν δεν φαίνονται, έχουν γίνει ένα με το χρώμα του προσώπου σου. Παίρνεις λοιπόν ένα μολύβι για περίγραμμα περίπου στο χρώμα των χειλιών σου και τα σχηματίζεις λίγο πιο έξω και πιο πάνω από το φυσικό τους σχήμα. Βάζεις λίγη πούδρα.

lips1ΒΗΜΑ 3 

Τώρα πάνω στη γραμμή που έχεις κάνει με το απαλό μολύβι, κάνεις μια νέα γραμμή με μολύβι στο χρώμα του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις. Αυτό το κάνεις αν επιλέξεις ένα έντονο κόκκινο, μπορντώ ή φούξια κραγιόν. Στην περίπτωση που τα θέλεις φυσικά, άρα το χρώμα του μολυβιού με το οποίο έκανες το πρώτο περίγραμμα σε ικανοποιεί πηγαίνεις αμέσως στο βήμα 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΑΣ

ΒΗΜΑ 4 

Με ένα πινελάκι χειλιών, για να βάζεις τη σωστή ποσότητα και να μην βγεις έξω από το περίγραμμα που έχεις σχεδιάσει, βάζεις το κραγιόν. Όχι απευθείας το κραγιόν στα χείλη γιατί θα χαλάσει το σχήμα. Ξεκινάς από έξω προς τα μέσα.

ΒΗΜΑ 5

Τώρα ταμπονάρεις τα χείλη σου σε ένα χαρτομάντιλο, βάζεις λίγη πούδρα για να μείνει για ώρες το κραγιόν και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία του βήματος 4.

ΒΗΜΑ 6 

Με ένα μπεζ μολύβι, σαν αυτό που χρησιμοποιείς για μέσα στο μάτι, σχεδιάζεις πάνω από το περίγραμμα τα χείλη σου. Σα να κάνεις δηλαδή ένα νέο περίγραμμα ελάχιστα πιο πάνω από αυτό που ήδη έχεις σχηματίσει.

ΒΗΜΑ 7

Βάζεις πούδρα στο πρόσωπό σου και στην περιοχή πάνω από τα χείλη.

ΒΗΜΑ 8 

Αν θες βάζεις στο κέντρο των χειλιών λίγο διάφανο λιπ γκλος. Έτοιμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 6 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΑ, ΖΟΥΜΕΡΑ ΧΕΙΛΙΑ

WOMANNOW.GR LOVES...