Πώς θα κάνετε βήμα βήμα ένα 70s μακιγιάζ ματιών

a6ea29a0072698abc3bc834b54da52f3Τα μακιγιάζ και η μόδα έχουν σαφείς επιρροές από προηγούμενες δεκαετίες. Και δεν μιλάμε μόνο για την κομψή δεκαετία των 60ς με τα λεπτεπίλεπτα γοβάκια και τα θηλυκά φορέματα. Οι πιο hippie προσωπικότητες από εσάς ίσως βρίσκετε καταπληκτική τη δεκαετίας του 70. Εξάλλου το μακιγιάζ εκείνης της εποχής με τα έντονα μάτια και τις μεγάλες βλεφαρίδες ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Δείτε πώς θα προσαρμόσετε εκείνο το μακιγιάζ στην άνοιξη και καλοκαίρι 2014 για μάτια πολύ πολύ έντονα και λαμπερά!

Βήμα 1: Περνάτε όλο το κινητό βλέφαρο με ένα άσπρο μαλακό μολύβι προσέχοντας το τελείωμα στη γωνία να έχει γίνει μια κοφτή γραμμή. Αυτό το κάνουμε για να μείνει το άσπρο χρώμα στο μάτια.

Βήμα 2: Τώρα με ένα πινέλο απλώνετε άσπρη σκιά. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και άσπρο γκλίτερ.

Βήμα 3: Τώρα με ένα μαύρο μαλακό μολύβι κάνετε την γωνία και τραβάτε και μια γραμμή και στο σημείο όπου ενώνεται το κινητό βλέφαρο με το κόκαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΞΠΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΩΝΙΑ

Βήμα 4: Με ένα πινέλο δουλεύετε τις μαύρες γραμμές για να τις "σβήσετε" τη μία μέσα στην άλλη.

Βήμα 5: Τώρα κάνετε μια γραμμή μαύρη και στη ρίζα των βλεφαρίδων στο κάτω βλέφαρο.

Βήμα 6: Φτιάχνετε τις γραμμές και στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο, να είναι πολύ λεπτές στην εσωτερική γωνία και βάζετε και λίγη άσπρη σκιά στο σημείο αυτό για τέλεια λάμψη.

Βήμα 7: Αρκετή μάσκαρα και είστε έτοιμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΝΕΑ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΦΛΟΥΟ EYE LINER

WOMANNOW.GR LOVES...