Πώς θα κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει υπέροχα!

bathroom3

Θέλετε το μπάνιο σας να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα; Ακολουθήστε μερικές απλές συμβουλές και θα δείτε πως από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα μπαίνετε στο μπάνιο σας θα... μοσχομυρίζει.

1. Αερίστε το μπάνιο

Κάθε μέρα, όπως αερίζετε όλα τα δωμάτια του σπιτιού πρέπει ν΄αερίζετε και το μπάνιο σας. Μην το αμελείτε, είναι πολύ σημαντικό. Επίσης μην αφήνετε βρεγμένες πετσέτες στο μπάνιο. Η υγρασία δημιουργεί μια δυσάρεστη οσμή, αφήστε δε που δεν είναι καλό για την υγεία.

2. Αλλάζετε το καλαθάκι των σκουπιδιών

Κάθε μέρα πρέπει ν΄αλλάζετε το σακουλάκι στο καλάθι των αχρήστων. Και όχι μόνο για να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές, αλλά και για λόγους υγιεινής.

3. Ποτ πουρί με σόδα 

Σε ένα μικρό μπολ ή βαζάκι διακοσμητικό, ρίξτε στον πάτο λίγη μαγειρική σόδα κι από πάνω ποτ πουρί, αποξηραμένα δηλαδή πέταλα και λουλούδια. Η σόδα θα απορροφά τις δυσάρεστες οσμές και το ποτ πουρί θα δίνει στο μπάνιο σας αίσθηση φρεσκάδας.

4. Αρωματικά κεριά 

Όταν έχετε καλεσμένους, ανάψτε στο μπάνιο ένα με δυο αρωματικά κεριά, αυτά που είναι μέσα σε γυάλινα ποτηράκια. Το μπάνιο σας και θα μοσχοβολάει και θα δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα.

5. Ευκάλυπτος

Ο ευκάλυπτος είναι το ιδανικό φυτό για να τοποθετήσετε σε μια γωνιά του μπάνιου σας σ΄ένα μικρό βαζάκι. Το άρωμά του δημιουργεί αίσθηση καθαριότητας.

6. Αιθέρια έλαια στο ρολό

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Ρίξτε δυο σταγονίτσες από ένα αιθέριο έλαιο που σας αρέσει, στο χοντρό χαρτόνι του ρολού τουαλέτας (εσωτερικά). Το άρωμα αυτό θα διαχυθεί σε όλο το μπάνιο.

Θέλετε κι άλλες ιδέες; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μην χάνετε πια, καμία!

WOMANNOW.GR LOVES...