Πώς θα κάνετε μόνες σας έντονο μακιγιάζ ματιών, σαν expert!

matia1 bigΒλέπουμε στα περιοδικά, στα sites, στην τηλεόραση γυναίκες με υπέροχα βαμμένα μάτια, κι όσες φορές κι αν έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε κάτι ανάλογο, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Και τώρα στις γιορτές όλες θέλουμε τέλεια, εντυπωσιακά μάτια...Πώς λοιπόν θα κάνουμε το τέλειο μακιγιάζ στα μάτια

μας; Και μάλιστα σα να μας το έχει κάνει make up artist; Απλώστε μπροστά σας τα πινέλα, τις σκιές και τα μολύβια σας, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και ξεκινήστε...

1.Σκιά στο κινητό βλέφαρο: Περάστε μια σκούρα σκιά στο κινητό βλέφαρο.

2.Σκιά στην άκρη: Με άλλο πινελάκι με τρίχες, όχι με σφουγγάρι, απλώστε πολύ καλά τη σκιά και δώστε τώρα έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού.

3.Μολύβι μέσα στο μάτι: Βάλτε ένα μαλακό μολύβι μέσα στο μάτι.

4.Σκιά: Βάλτε με ένα πινέλο σκιά στο ίδιο χρώμα του μολυβιού και περάστε το ακριβώς στη ρίζα του κάτω βλεφάρου.

5.Άσπρη ή χρυσή σκιά: Βάλτε λίγη άσπρη ή χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σας για ειδικές, λαμπερές περιπτώσεις!

6.Μάσκαρα: Περάστε δυο στρώσεις μάσκαρα ξεκινώντας από τη ρίζα.

TIPS:

  • Αν θέλετε ακόμη πιο έντονα μάτια μπορείτε να βάλετε μολύβι και στη ρίζα των βλεφαρίδων του πάνω ματιού αλλά απαραιτήτως περάστε πάλι στην ίδια γραμμή και σκιά για να σταθεροποιηθεί για ώρες.
  • Επειδή αυτό το μακιγιάζ έχει πολύ έντονα μάτια, τα χείλη πρέπει να μην είναι έντονα βαμμένα. Διαλέξτε ένα κραγιόν σε αποχρώσεις φυσικές.

WOMANNOW.GR LOVES...