Πώς συμπεριφέρεται ο ερωτευμένος άνδρας; Τα καλά και τ΄άσχημα!

 Πώς συμπεριφέρεται ο ερωτευμένος άνδρας; Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, άλλοι είναι υπέροχοι κι άλλοι δημιουργούν κάποια προβλήματα (ευτυχώς για εμάς είναι λίγα). Ας δούμε λοιπόν μερικά σημάδια ώστε να αποκωδικοποιήσουμε τη συμπεριφορά του. Και προσοχή, μιλάμε για τον ερωτευμένο άνδρα, αυτόν που βλέπει αστεράκια από τον έρωτά του για εσάς, όχι απλώς του αρέσετε. 

Πώς συμπεριφέρεται ο ερωτευμένος άνδρας; Τα καλά και...τ΄άσχημα!

Πώς συμπεριφέρεται ο ερωτευμένος άνδρας; Τα καλά και τ΄άσχημα!

1. Ο ερωτευμένος άνδρας θέλει διαρκώς να είναι σ΄επαφή μαζί σας, ακόμη κι αν είστε μακριά.

Σας τηλεφωνεί, σας στέλνει γραπτά μηνύματα, κάνει αμέσως Like σε κάθε σας ανάρτηση στο facebook ή στο instagram, γενικά θέλει να είναι σ΄επαφή μαζί σας ακόμη κι αν σας χωρίζουν χιλιόμετρα. Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας στείλει λουλούδια σε γιορτή ή γενέθλια αλλά κι έτσι ξαφνικά (αν έχει αυτοπεποίθηση)

2. Ο ερωτευμένος άνδρας συμπεριφέρεται σαν παιδί 

Όταν σας συναντά σας κοιτάει με τις ώρες και χάνεται, σας μιλάει πολύ, σας ρωτάει, γελάει έντονα, πιάνει τα μαλλιά σας, τα χέρια σας, γενικά όπως τα παιδιά είναι εκδηλωτικός (στο πλαίσιο της ιδιοσυγκρασίας του φυσικά) και χρησιμοποιεί όλες του τις... αισθήσεις. Ναι, μερικές φορές μπορεί να σας φαίνεται αστείος, αλλά είναι ερωτευμένος...

3. Ο ερωτευμένος άνδρας θέλει παντού να σας δείξει και να πει πως είστε μαζί 

Σε αντίθεση με εκείνον τον άλλο άνδρα που τον συναντούσατε μόνο στο σπίτι του, ο ερωτευμένος άνδρας σας θαυμάζει και θέλει να σας δείξει παντού. Στους φίλους του, τον κύκλο του, στους γνωστούς του, γιατί νιώθει περήφανος που είστε μαζί. Ακόμη και στο σπίτι του μπορεί να σας καλέσει, ενώ έχει τελικό ποδοσφαίρου μαζί με τους φίλους του (έστω κι αν αυτοί τον κοροϊδεύουν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

4. Ο ερωτευμένος άνδρας θέλει να σας εξυπηρετεί 

Πείτε του ότι έχετε ένα πρόβλημα. Αμέσως θα βρει τη λύση, ή θα προσπαθήσει τουλάχιστον. Αν μάλιστα το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνετε να πάτε να πληρώσετε τον λογαριασμό του ΟΤΕ ή να ψωνίσετε δώρο για το βαφτηστήρι σας; Ε, τότε θα προθυμοποιηθεί να το κάνει ο ίδιος, για να μην ταλαιπωρηθείτε. 

5. Ο ερωτευμένος άνδρας μπορεί να "γράψει" τους φίλους του για εσάς 

Ο κάθε άντρας έχει φίλους κι είναι ιεροί γι αυτόν. Όταν όμως μια γυναίκα του κλέψει την καρδιά, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό γι αυτόν από εκείνη. Έτσι φίλοι του θα του κάνουν παράπονα, θα γκρινιάζουν και μπορεί και να σας κοιτούν με... μισό μάτι. Όμως εσείς δεν φταίτε γι αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ

6. Ο ερωτευμένος άνδρας αλλάζει συμπεριφορά και ίσως αντιδρά 

Η συμπεριφορά που αλλάζει και γίνεται πιο τρυφερός, είστε προτεραιότητα εσείς, εξαφανίζεται από τους φίλους του κι άλλα τέτοια, είναι όλ΄αυτά που μπορεί να του βγάλουν κάποια στιγμή νεύρα. Δεν το πιστεύει πως το έπαθε αυτός... Τέτοια μεταμόρφωση; Οπότε μπορεί μερικές φορές να αρνηθεί να πάτε στο τάδε εστιατόριο, αλλά σ΄εκείνο που αυτός θα επιλέξει μόνο και μόνο για να δείξει στον εαυτό του πως δεν έχει γίνει "σκυλάκι" σας.

7. Ο ερωτευμένος άνδρας ζηλεύει 

Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα αν κι εξαρτάται πάλι από την προσωπικότητά του. Σίγουρα πάντως οι κεραίες του είναι τεντωμένες για να συλλάβει οποιαδήποτε άλλη αντρική ματιά που πέφτει πάνω σας. Καλά, αν συναντήσετε κανέναν πρώην, να είστε σίγουρη πως θα καταλάβει πως κάτι υπήρξε μεταξύ σας! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Θέλετε κι άλλα άρθρα για σχέσεις; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε γι αυτά που σας ενδιαφέρουν

WOMANNOW.GR LOVES...