Πώς να γίνετε όμορφη το πρωί, όταν βιάζεστε!

Το ξυπνητήρι χτύπησε, αλλά εσείς θέλατε άλλα 5 λεπτά ύπνου... Τα 5 λεπτά έγιναν μισή ώρα και τώρα τρέχετε και δεν φθάνετε. Τι; Θα πάτε στο γραφείο όπως είστε μόλις ξυπνήσατε; Σε καμία περίπτωση. Γι αυτό δείτε πώς θα γίνετε όμορφη το πρωί, όταν βιάζεστε μέσα σε λίγα λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΕΙΝΟ ΕΛΑΦΡΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΤΙΑ

Πώς να γίνετε όμορφη το πρωί, όταν βιάζεστε!

Πώς να γίνετε όμορφη το πρωί, όταν βιάζεστε!

1. ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

Αν έχετε οργανώσει σωστά τα καλλυντικά, τα πινέλα και τα μολύβια σας, όταν βιάζεστε θα είναι πολύ εύκολο να τα βρείτε. Δεν χρειάζεται να έχετε ένα τεράστιο νεσεσέρ όπου μέσα θα βρίσκονται όλων των χρωμάτων οι σκιές και τα κραγιόν, αφού προφανώς το πρωί δεν θα φορέσετε μωβ σκιά με γκλίτερ! Αν δεν έχετε χώρο να τοποθετήσετε σε διαφορετικά κουτιά τα μολύβια, τις σκιές και τα κραγιόν, δημιουργήστε ένα μικρό νεσεσέρ με τα απαραίτητα του πρωινού σας μακιγιάζ και τίποτε άλλο περιττό. Δεν φαντάζεστε πόσο χρόνο θα κερδίσετε...

2. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΣΑΣ

Επειδή από τη στιγμή που θα βάλετε την ενυδατική σας κρέμα πρέπει να περάσουν λίγα λεπτά μέχρι να κάνετε το μακιγιάζ σας, μια καλή λύση είναι να την έχετε στο κομοδίνο σας, οπότε μόλις ανοίξετε τα μάτια σας να την απλώσετε στο πρόσωπό σας... Θέλετε επιπλέον ενυδάτωση; Ένα ποτήρι νερό (αν γίνεται χλιαρό) με λεμόνι, θα δώσει στο δέρμα σας, τη λάμψη που χρειάζεται!

3. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΝΤΟΝΑ Ή ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Όταν βιάζεστε, μια καλή και γρήγορη λύση για πρωινό μακιγιάζ είναι ένα κόκκινο κραγιόν, λίγη μάσκαρα και έτοιμη. Απλώς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές για να μην βγείτε έξω από το περίγραμμα. Αν το χέρι σας δεν είναι τόσο σταθερό το πρωί, τότε επιλέξτε μια φυσική απόχρωση κραγιόν, ώστε να το απλώσετε και με... "κλειστά μάτια" και αφιερώστε δυο λεπτά στο μακιγιάζ των ματιών σας!

4. ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ Ή EYE LINER

Αν δεν έχετε το χρόνο για να βάψετε τα μάτια σας, τότε γυρίστε καλά τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό εργαλείο και περάστε δυο στρώσεις μάσκαρα. Το βλέμμα σας θα "ανοίξει" και θα "φωτιστεί".

5. ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΖ

Μια σκιά σε γήινα χρώματα και ένα ρουζ στο χρώμα του ροδάκινου, είναι αρκετά για το πρωινό σας μακιγιάζ. Μάλιστα μια τέτοια σκιά στα μάτια (και όχι σκούρα) απλώνεται στα γρήγορα ακόμη και με το δάχτυλό σας. Αποφύγετε τις καφέ σκιές, ειδικά αν δεν κοιμηθήκατε καλά, καθώς δείχνει το πρόσωπο κουρασμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ

WOMANNOW.GR LOVES...