Πώς γίνεται το wavy bob χτένισμα των σταρ!

wavy bob1wb2Primetime Creative Arts Emmy Awardswb8WAVESΤο πιο μοδάτο κούρεμα και χτένισμα, που το μήκος των μαλλιών σταματάει πάνω από τους ώμους και λέγεται bob, έχει συνεπάρει τις απανταχού fashionistas! Αν όμως δεν θέλετε διαρκώς τα μαλλιά σας ίσια κι αναζητάτε μια ακόμη πιο sexy εμφάνιση και με λιγότερη αυστηρότητα, κάντε κυματισμούς στα μαλλιά σας (waves), παίρνοντας ιδέες από τα ωραιότερα wavy bob χτενίσματα, των διάσημων σταρ.

1.Lily Collins: Μαλλιά που το μήκος τους σταματούν κάτω από το πηγούνι και με σίδερο πιάνετε μεγάλες τούφες μόνο στις άκρες και τις γυρνάτε πολύ ελαφρά. Δεν χρειάζεται να βάλετε λακ.

2.Olivia Palermo: Eδώ τα μαλλιά σταματούν ελάχιστα κάτω από τους ώμους. Δουλεύετε με χοντρή βούρτσα και πιστολάκι όλα τα μαλλιά κάνοντας μπούκλες κι αν θεωρείτε πως χρειάζεται με χοντρό σίδερο παίρνετε μεγάλες τούφες και τις "ψήνετε" αρκετά για να σταθεροποιηθούν. Βάζετε λακ στις άκρες.

3.Katharina McPhee: Μαλλιά που σταματούν κι εδώ πολύ πάνω από τους ώμους, με φράντζα πλαϊνή και πολύ χαλαρούς κυματισμούς που γίνονται με σίδερο σε μεγάλες τούφες και όχι απαραιτήτως σε όλα τα μαλλιά, για ν΄αποκτήστε ένα ανέμελο look.

4. Charlize Theron: Εδώ βλέπουμε την πιο κοντή εκδοχή του wavy bob. Το χτένισμα αυτό θέλει πιο μικρές τούφες να "ψηθούν" με σίδερο ώστε οι κυματισμοί στα μαλλιά σας να είναι πολύ έντονοι.

5.Hanna Marin: Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το messy wavy bob, γιατί το χτένισμα μοιάζει σα να λουστήκατε, να στεγνώσατε τα μαλλιά σας και να βγήκατε αφού οι κυματισμοί είναι πολύ φυσικοί. Πιάστε όλα σας τα μαλλιά και "ψήστε" τα τούφα τούφα με σίδερο, ανοίξτε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας και είστε έτοιμες. Αν νιώθετε πως είναι πολύ έντονες οι μπούκλες, μην ανησυχείτε, μετά από λίγη ώρα θα πέσουν!

Εσείς ποιο από τα παραπάνω χτενίσματα θα κάνετε σήμερα στα μαλλιά σας;

WOMANNOW.GR LOVES...