Τα ωραιότερα 60s χτενίσματα που είναι στη μόδα

60s9pumpHairs_821peinadochignon160s 460s4Τα 60s χτενίσματα παίρνουν το προβάδισμα εφέτος και τα μαλλιά αποκτούν όγκο, σηκώνονται ψηλά και εσείς εντυπωσιάζετε στις βραδινές σας εμφανίσεις! Δείτε λοιπόν πώς κι εσείς για μια βραδιά μπορείτε να αποκτήσετε τον αέρα μιας άλλης, κομψής εποχής που μπαίνει ξανά στη ζωή μας!

Μισά μαλλιά πάνω, μισά κάτω (εικόνες 1,2,3) 

Τα μαλλιά χτενίζονται με χοντρή βούρτσα και δουλεύονται ενώ είναι βρεγμένα σηκώνοντας τη ρίζα. Μόλις είναι έτοιμα, κρεπάρουμε τα σημεία που θέλουμε να δώσουμε όγκο και πιάνουμε τα μισά με τσιμπιδάκια ή κορδέλες.

  • Αν τα μαλλιά σας είναι όλα στο ίδιο μήκος πιάνετε μια μπροστινή τούφα ή και τα πλαϊνά μαζί και τα δένετε όλα μαζί πίσω.
  • Αν έχετε κοντή φράντζα, είτε την αφήνετε ανέμελη μπροστά είτε την χτενίζετε καλά και τη στερεώνετε με λακ στο πλάι, κρεπάροντας μόνο τα πίσω μαλλιά, στην κορυφή.

Μαλλιά πιασμένα κοτσίδα (εικόνα 4)

Αυτό είναι το πιο απλό αλλά τόσο 60s χτένισμα. Μια απλή αλογοουρά στην οποία έχουμε "δουλέψει" με χοντρή βούρτσα την άκρη, ώστε να γυρίζει σε μεγάλη μπούκλα. Ο φιόγκος, απαραίτητο 60ς αξεσουάρ στα μαλλιά σας!

Μαλλιά πιασμένα σε εντυπωσιακό σινιόν (εικόνα 5,6) 

Αυτό είναι ένα από τα χτενίσματα σήμα κατατεθέν της εποχής. Πιασμένα ψηλά τα μαλλιά σε μπανάνα με πολύ όγκο ή σε ψηλό εντυπωσιακό κότσο, είναι ένα από τα χτενίσματα που ταιριάζουν πολύ σε απογευματινές ή βραδινές εμφανίσεις. Δείτε πώς θα κάνετε σινιόν μπανάνα μόνες σας πατώντας εδώ!

Αν θέλετε να δείτε κι άλλα σινιόν, κάντε κλικ εδώ!

Ένα 60ς χτένισμα, χρειάζεται και το ανάλογο μακιγιάζ αλλά προσαρμοσμένο στις φετινές τάσεις. Eye liner και nude κραγιόν θα δένουν τέλεια με το απίθανο αυτό χτένισμά σας!

WOMANNOW.GR LOVES...