Ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σ΄εσάς;

Ποιο είναι το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σ΄εσάς;

Το κόκκινο κραγιόν που τελικά ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα, δίνει λάμψη στο πρόσωπο και κάνει τα ανδρικά βλέμματα να μένουν λίγα δευτερόλεπτα περισσότερο σ΄εσάς που το φοράτε απ΄ότι σε μια άλλη γυναίκα που επέλεξε μια ροζ ή μπεζ απόχρωση κραγιόν για τα χείλη της. Κι αυτό μάλιστα, έχει αποδειχθεί μετά από έρευνα. Φορώντας το κόκκινο κραγιόν μας, νιώθουμε αυτοπεποίθηση, αισθανόμαστε πιο θηλυκές και δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από λίγο ρουζ και μια μάσκαρα για να είμαστε υπέροχες. Ποιο είναι όμως το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει στην καθεμιά από εμάς, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας μας;

Ανοιχτές επιδερμίδες, ταιριάζει το έντονο καθαρό κόκκινο κραγιόν, το ροζ κόκκινο και το μπλε κόκκινο. Οι ανοιχτές επιδερμίδες βέβαια είναι αυτές στις οποίες ταιριάζουν οι περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου τόσο οι πιο ανοιχτές, όσο και οι πιο σκούρες.  

Σταρένιες ή χλωμές επιδερμίδες, ταιριάζει το πορτοκαλοκόκκινο, το κόκκινο της ντομάτας 

Σκούρες επιδερμίδες, ταιριάζει το κερασί κραγιόν και τα σκούρα μπορντώ και βουργουνδί 

Αυτό που πρέπει να προσέχετε πάντα είναι να απλώνετε τέλεια το κόκκινο κραγιόν κι αυτό θα το πετύχετε με ένα πινελάκι. Και επίσης, προσοχή στα δόντια σας... Ένα εύκολο τρικ για να μην τα βάψετε κόκκινα μαζί με τα χείλη σας, είναι να βάλετε λίγη βαζελίνη στα δυο μπροστινά σας δόντια.

 Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook , γιατί κάθε μέρα έχουμε κάτι νέο για εσάς!

WOMANNOW.GR LOVES...