Ποιες γυναίκες προτιμούν οι πολύ πλούσιοι άντρες;

millionaire1Κι ενώ αυτό που θέλουν οι γυναίκες εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο, οι ερωτικές επιθυμίες του ισχυρού φύλου αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία εξειδικεύεται σε πολύ πλούσιους άνδρες και στις προτιμήσεις τους απέναντι στο αντίθετο φύλο.

Όπως προκύπτει λοιπόν από έρευνατου MillionaireMatch.com, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Huffington Post, οι άνδρες εκατομμυριούχοι δεν αναζητούν την επόμενη σύντροφό τους ψάχνοντας στον κύκλο τους και κοιτάζοντας... E9. Αντιθέτως, όπως προκύπτει, προτιμούν μία γυναίκα που δεν είναι ευκατάστατη καθώς τους ενδιαφέρει περισσότερο κάποια την οποία θα μπορούν οι ίδιοι να περιποιούνται και να κακομαθαίνουν. Η ιστοσελίδα γνωριμιών για εκατομμυριούχους έκανε έρευνα ανάμεσα σε 15.000 από τα μέλη της και το 79,6% από τους άνδρες απάντησε πως προτιμούν να βγουν ραντεβού με μία γυναίκα που δεν έχει οικονομική άνεση.

Εντελώς αντίθετη άποψη έχουν οι γυναίκες εκατομμυριούχοι. Η συντριπτική πλειοψηφία, το 84,5%, απάντησε πως προτιμούν για σύντροφο έναν... συνάδελφό τους, αφού δεν θέλουν να φροντίσουν κάποιον λιγότερο ευκατάστατο, ούτε να μοιραστούν την περιουσία τους. Αντιθέτως θέλουν δίπλα τους κάποιον με αντίστοιχη οικονομική επιφάνεια.
Οι γυναίκες μάλιστα εμφανίζονται να έχουν... δεύτερες σκέψεις και σε ό,τι αφορά στο γάμο, αφού το 82% από εκείνες θα έκανε προγαμιαίο συμβόλαιο, ενώ μόλις το 17,4% των ανδρών απάντησε πως θα έπραττε το ίδιο.

 

WOMANNOW.GR LOVES...