Όταν βγαίνεις μ΄έναν πολύ ωραίο άντρα, τι πρέπει να ξέρεις

Όταν βγαίνεις μ΄έναν πολύ ωραίο άντρα, τι πρέπει να ξέρεις

Σου αρέσει ένας πολύ ωραίος άντρας; Μήπως ήδη βγαίνεις μαζί του; Συχνά, συναντάμε πολύ ωραίους άντρες, που μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία κούκλους ηθοποιούς ή μοντέλα. Πολλές φορές, φοβόμαστε να σχετιστούμε μαζί τους, αφού τους θεωρούμε ‘επικίνδυνους’, με τη σκέψη ότι θα αρέσουν σε... όλο το γυναικείο πληθυσμό. Άλλες φορές πάλι, γοητευόμαστε από την ομορφιά τους και με έκπληξη ανακαλύπτουμε ότι πρόκειται για πολύ ανασφαλείς χαρακτήρες, ανθρώπους μάλιστα που έχουν ανάγκη από τη συντροφικότητα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που σχετιζόμαστε και ανακαλύπτουμε ότι πέρα από το "εγώ" και την εικόνα τους, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο στον κόσμο. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση… όλων των παραπάνω περιπτώσεων. Κάθε πολύ ωραίος άντρας, είναι μοναδικός (όπως ο κάθε άνθρωπος), με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το θέμα είναι κατά πόσο ο ναρκισσισμός, είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του και κατά πόσο έχει καλλιεργήσει και άλλα στοιχεία ή απλά κατακλύζεται, από την ωραιομανία του.

Τα θετικά χαρακτηριστικά, του να βγαίνεις με έναν πολύ ωραίο άντρα είναι:

 • Αφού προσέχει εκείνος τον εαυτό του τόσο πολύ, μας κρατάει σε εγρήγορση για να προσέχουμε και εμείς αντίστοιχα και να μην αφεθούμε (όπως συχνά κάνουμε όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση).
 • Ενδέχεται πίσω από την τέλεια εικόνα του, να είναι απλώς ένα ανασφαλές, ρομαντικό και βαθιά συναισθηματικό αγόρι.
 • Όπως προσέχει τον εαυτό του, μπορεί να προσέχει και να φροντίζει εμάς και τα παιδιά μας.
 • Συχνά, έχει και υψηλές φιλοδοξίες.
 • Συχνά είναι και λάτρης γενικά του ‘ωραίου’ στη διασκέδαση, τα ταξίδια, την καλή ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 6 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά μπορεί να είναι:

 • Ασχολείται υπερβολικά με τον εαυτό του και την ομορφιά του, οπότε αυτό καταντάει κουραστικό.
 • Ζητάει συνεχώς επιβεβαίωση από εμάς, αλλά και από όλες τις γυναίκες προκειμένου να αισθανθεί καλά. 
 • Μελαγχολεί και κλείνεται στον εαυτό του με την ιδέα της αρρώστιας, του προβλήματος κτλ. Δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα πρόβλημα υγείας ή μια στενοχώρια.
 • Είναι πολυέξοδη η συντήρηση της ομορφιάς του.
 • Το ‘εγώ’ του, είναι δυσανάλογα μεγάλο, για να αφήσει χώρο ώστε να νοιαστεί για άλλους.
 • Λειτουργεί εγωιστικά και συνάμα παθητικά στη σχέση.
 • Δεν είναι δοτικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ "ΚΟΛΛΗΣΕΙ" ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Κάθε περίπτωση ενός πολύ ωραίου άντρα είναι διαφορετική, αλλά δεν είναι πάντα τόσο επικίνδυνη όσο τη φανταζόμαστε. Το να είναι κάποιος ωραίος, να προσέχει το σώμα και την υγεία του, δεν τον καθιστά απαραίτητα εγωιστή ή νάρκισσο. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τα έχει και κάποιος άλλος που δεν θεωρείται... ωραίος. Άλλωστε, οι ωραίοι άντρες, γεννούν και ωραία παιδιά και συχνά, έχουν αυτοπεποίθηση και δύναμη, ενώ προστατεύουν τις γυναίκες και την οικογένεια τους. Πολλοί ωραίοι άντρες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, μοιάζουν με μικρά παιδιά και βιώνουν ρομαντικές σχέσεις πάθους και διάρκειας.

Κάθε πολύ ωραίος άντρας, είναι μοναδικός (όπως ο κάθε άνθρωπος), με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το θέμα είναι κατά πόσο ο ναρκισσισμός, είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του και κατά πόσο έχει καλλιεργήσει και άλλα στοιχεία ή απλά κατακλύζεται, από την ωραιομανία του!

Πριν λοιπόν φοβηθείς για τον πολύ ωραίο άντρα που γνώρισες και πριν τον απορρίψεις (λόγω της δικής σου ανασφάλειας), δες την πιθανότητα να είναι ένα ρομαντικό παιδί που θα σ’ ερωτευτεί παράφορα και να ζήσετε μαζί μια υπέροχη σχέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 7 ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΣΗ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr και πάρε ιδέες κι έμπνευση για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή! Ακολούθησέ μας στο instagram κάνοντας κλικ εδώ και στο facebook πατώντας εδώ!

Γκρέις Χατζίκου

Η Γκρέις Χατζίκου είναι Επικοινωνιολόγος, Σύμβουλος Σχέσεων & Ψυχικής Υγείας με MA CITY University London και πιστοποιημένη Coach από τον EMCC. Τα τελευταία χρόνια, ιδιωτεύει στον τομέα του life, relationship και business coaching στον τομέα του HR και της εκπαίδευσης εργαζομένων. Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στη Φιλοθέη και τη Βουλιαγμένη . Τελείωσε το Pierce College,  το Deree College και το City University στο Λονδίνο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει ένα σκυλάκι και αγαπάει ιδιαίτερα τη θάλασσα, τα ταξίδια, το διάβασμα και τους ανθρώπους. Μπορείτε να τη γνωρίσετε καλύτερα, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook  Grace Chatzikou ή και της επαγγελματικής της Success Coaching .

WOMANNOW.GR LOVES...