Όμορφη στην παραλία με τρικ μακιγιάζ

16ff6b55a1e0256358ac84bc54d7e116Μακιγιάζ και παραλία ξέρουμε πως δεν πάνε μαζί. Κι όταν βλέπουμε να περνούν από δίπλα μας γυναίκες με πούδρα, κραγιόν και μολύβι ματιών έστω κι αν η ανατροφή μας δεν μας το επιτρέπει να τις σχολιάσουμε, το κάνουμε από... μέσα μας. Τι γίνεται όμως όταν μερικές φορές είναι επιτακτική ανάγκη; Τι σημαίνει αυτό; Οτι το προηγούμενο βράδυ ξενυχτήσαμε ή μάλλον... ξημερωθήκαμε, έχουμε μαύρους κύκλους και πρόκειται να συναντήσουμε στην παραλία κι εκείνον που μόλις χθες γνωρίσαμε.

Πρώτον, δεν κάνουμε υπερβολές. Ούτε στο ντύσιμό μας, εκτός αν βρισκόμαστε σε παραλία των Καννών, ούτε φυσικά στο μακιγιάζ

Δεύτερον, δεν αποχωριζόμαστε τα γυαλιά μας. Ακόμη κι όταν μπούμε στη θάλασσα, εκτός αν τ΄αντικαταστήσουμε αμέσως με γυαλάκια κολύμβησης αν τόσο πολύ θέλουμε να κάνουμε μακροβούτια.

Τρίτον, χρησιμοποιούμε αντιηλιακή κρέμα με χρώμα. Έτσι και προστατευόμαστε και το δέρμα μας δείχνει ομοιόμορφο χωρίς μακιγιάζ και πούδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ MESSY HAIRSTYLES ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τέταρτον, αν μόλις ξυπνήσουμε έχουμε μάτια για... κλάματα, ακουμπάμε απαλά ένα παγάκι κάτω από τα μάτια να φύγουν τα πρηξίματα.

Πέμπτον, αν είμαστε χλωμές και άχρωμες, εντάξει δυο πινελιές με ρουζ τερακότα που δεν γυαλίζει όμως στο φως, δεν πειράζει. Απλώς θα τονίσει το μαύρισμά μας.

Έκτον, αν οπωσδήποτε θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας, τότε η μόνη λύση που έχετε είναι αδιάβροχη μάσκαρα. Εμείς σας προτείνουμε να μην βάλετε μαύρη αλλά καφέ για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Έβδομο, βάζουμε σπρέυ στα μαλλιά και τα χτενίζουμε για να μην είναι άγρια από το αλάτι μόλις στεγνώνουν και να είστε καλοχτενισμένη.

Έτσι είστε όμορφη χωρίς να έχετε κάνει πλήρες... μακιγιάζ μέχρι το βράδυ που σίγουρα θα το ανανεώσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ SCRUB ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

 

 

WOMANNOW.GR LOVES...