Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου στο σπίτι, πριν από την έξοδο

Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου στο σπίτι, πριν από την έξοδο

Αφιερώστε λίγο χρόνο πριν από την βραδινή σας έξοδο και κακομάθετε τον εαυτό σας, με μια σπιτική και εύκολη περιποίηση προσώπου σπίτι που θα δώσει λάμψη στο δέρμα σας και θα σας κάνει πιο όμορφη από ποτέ. 

1. Κάντε πολύ καλό ντεμακιγιάζ. Περάστε γαλάκτωμα σε όλο σας το πρόσωπο και τον λαιμό και με ένα καθαρό βαμβάκι καθαρίστε τα υπολείμματα από το μακιγιάζ που μπορεί να υπάρχουν από την προηγούμενη ημέρα.

2. Κάντε εύκολο καθαρισμό προσώπου. Βράστε σε ένα κατσαρολάκι χαμομήλι και σκύψτε με μια πετσέτα που θα "κλείνει" όλους τους υδρατμούς μέσα, ώστε ν΄ανοίξουν οι πόροι. Μείνετε έτσι για λίγη ώρα. Σκουπίστε με μια καθαρή πετσέτα και μην προσπαθήσετε να σπάσετε μαύρα στίγματα και σπυράκια, γιατί μπορεί να ερεθίσετε το πρόσωπό σας. 

3. Κάντε απολέπιση προσώπου. Βάλτε μια απολεπιστική κρέμα του εμπορίου στο πρόσωπό σας ή φτιάξτε μια δική σας φυσική απολεπιστική κρέμα ανακατεύοντας λίγη καστανή ζάχαρη με μέλι και κάντε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο. Τώρα που οι πόροι θα έχουν ανοίξει από τον καθαρισμό προσώπου, το δέρμα σας θα λάμψει αφού έτσι θ΄απομακρυνθούν τελείως τα νεκρά κύτταρα. 

4. Κάντε απολέπιση και στα χείλια σας. Πάρτε λίγη βαζελίνη με το δάχτυλό σας και ελάχιστη ζάχαρη και τρίψτε τα χείλη σας. 

5. Εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου και χαλαρώστε. Φτιάξτε μόνη σας μια μάσκα προσώπου με φυσικά υλικά ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας. Δείτε εδώ απλές σπιτικές μάσκες προσώπου

6. Μάσκα και για τα μάτια σας. Μια φυσική μάσκα ματιών είναι κομμάτια πατάτας που θα τοποθετήσετε κάτω από τα μάτια σας για να εξαφανίσει μαύρους κύκλους και σακούλες. Μπορείτε επίσης να πάρετε μικρές γάζες που θα έχετε βρέξει σε χαμομήλι, να τοποθετήσετε μέσα τριμμένη πατάτα (που βγάζει υγρά) και να ακουμπήσετε τα επιθέματα στα μάτια σας. Αν θέλετε κι άλλες ιδέες για ν΄αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους και ν΄αποκτήσετε ξεκούραστο βλέμμα, κάντε κλικ εδώ.

7. Βάλτε την ενυδατική σας κρέμα. Αφού έχετε τελειώσει, απλώστε την ενυδατική σας κρέμα και σε λίγη ώρα είστε έτοιμη για το μακιγιάζ σας! 

Θέλετε κι άλλες ιδέες για την ομορφιά, το μακιγιάζ, το ντύσιμό σας; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να τα μαθαίνετε όλα!

WOMANNOW.GR LOVES...