Μυστικά καθαριότητας που τα ξέρουν λίγες

Θέλεις το σπίτι σου καθαρό και κάνεις ό,τι μπορείς, γι αυτό όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρεις που σου τα χαλάνε... Γιατί ψάχνεις κάποια μυστικά καθαριότητας που τα ξέρουν... λίγες! Μήπως είναι οι δαχτυλιές των παιδιών στο ίνοξ ψυγείο σου; Ίσως είναι τα άλατα στις μπαταρίες του μπάνιου; Ό,τι θέλεις τα έχουμε εδώ! 

Μυστικά καθαριότητας που τα ξέρουν λίγες

Μυστικά καθαριότητας που τα ξέρουν λίγες

1. Πώς καθαρίζουν οι δαχτυλιές στο ψυγείο

Με λάδι, ναι, πάνω σε ένα κομμάτι πανί στάζεις δυο σταγόνες λάδι και περνάς πάνω από τα σημεία που χρειάζεται. Μετά μπορείς να βάλεις από πάνω την ειδική κρέμα για ίνοξ επιφάνειες και το ψυγείο σου θα είναι υπέροχο!

2. Πώς καθαρίζουν λιπαροί λεκέδες

Πάνω σε τραπεζομάντηλα και ρούχα βάλε μια κιμωλία λευκή, ζωγράφισε δηλαδή πάνω στο ύφασμα, πλύνε στο πλυντήριο κανονικά και οι λιπαροί λεκέδες θα έχουν εξαφανιστεί!

3. Πώς γίνονται τα τζάμια κρυστάλλινα

Ανακατεύεις λίγο κορν φλάουερ με ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι,  ένα φλιτζάνι νερό και περνάς τα τζάμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

4. Πώς καθαρίζονται τα άλατα από τις μπαταρίες μπάνιου και τα ντους

Βάζεις λευκό ξύδι σε πανάκι και τ΄αφήνεις για 15 λεπτά πάνω στις επιφάνειες που έχουν πιάσει άλατα. Ξεβγάζεις με νερό και τώρα το μπάνιο σου θα λάμπει.

5. Πώς φεύγει η μυρωδιά του ιδρώτα

Βάζεις το ρούχο σε σακούλα και το τοποθετείς στην κατάψυξη για ένα βράδυ. Ο κρύος αέρας σκοτώνει τα βακτήρια κι εξαφανίζει τις οσμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΕΞΥΠΝΑ TIPS ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr κάνοντας Like στη σελίδα μας στο facebook κι ακολουθώντας μας στο instagram. Θα σου δώσουμε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη καλύτερη ζωή!

WOMANNOW.GR LOVES...