Μύρισαν Χριστούγεννα στο Christmas Factory, στο Γκάζι!

carousel2Ξύλινα αλογάκια, καραμελωμένα αμύγδαλα, πίστα πατινάζ, μια μεγάλη αγκαλιά από τον Αη Βασίλη και τόσα ακόμη χριστουγεννιάτικα πράγματα βρίσκονται στο πιο πιο γλυκό, το πιο πολύχρωμο και πιο παραμυθένιο Christmas Factory του κόσμου, στο Γκάζι!

Οι πύλες της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, ανοίγουν στις 6 Δεκεμβρίου 2013 και στους φιλόξενους χώρους τους ξετυλίγεται η μεγαλύτερη και πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη έκπληξη της Ελλάδας.

Φέτος στην πόλη της Αθήνας και στο εντυπωσιακό The Christmas Factory, ετοιμάζονται τα χιλιάδες δώρα που θα χαρίσει ο Άι Βασίλης στα παιδιά ολόκληρου του κόσμου.

Έως 6 Ιανουαρίου 2014 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες ανακαλύπτουν όλα τα «μυστικά» εργαστήρια παιχνιδιών και τα μαγικά μονοπάτια της κορυφαίας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.

Η ζωή του Άι Βασίλη είναι ένα μεγάλο ταξίδι και ο αγαπημένος μας ήρωας, έχοντας παρέα τους δεκάδες βοηθούς του, ανοίγει τη μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του για τους επισκέπτες που θα τον ακολουθήσουν στο ονειρεμένο Εργοστάσιο Χριστουγέννων.

Ο υπέροχος περίπατος, θα ξεκινά καθημερινά από τις 10.00 το πρωί και θα συνεχίζεται μέχρι τις 10.00 το βράδυ.
Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν για πρώτη φορά από κοντά, αλλά και θα συμμετέχουν στις προετοιμασίες της μεγάλης ομάδας του Άι Βασίλη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη στιγμή του μεγάλου ταξιδιού και το μοίρασμα των δώρων. Αμέτρητες παραμυθένιες γωνιές, εκατοντάδες δράσεις και δεκάδες πανέμορφα μονοπάτια... Καλώς ήρθατε στο πιο υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό: Καλώς ορίσατε στο The Christmas Factory... in Athens!

WOMANNOW.GR LOVES...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ