Το μεγάλο party της Ελένης Πετρουλάκη και το μεγάλο της μυστικό!

Το μεγάλο party της Ελένης Πετρουλάκη για το fit n form!

Η Ελένη Πετρουλάκη είχε ένα μυστικό! Μας είχε βάλει στη διαδικασία να το αναζητήσουμε, μέσα από τις αναρτήσεις της στους λογαριασμούς της στα social media. Λίγες μέρες μετά ( κι αφού τη ρωτούσαμε μήπως είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί) μας το αποκάλυψε. Όχι, δεν θα γινόταν ξανά μητέρα, όμως είχε δημιουργήσει κάτι αληθινά δικό της. Ένα super gel αδυνατίσματος και σύσφιξης, που γίνεται το πιο αποτελεσματικό όπλο κάθε γυναίκας που θέλει να φορέσει αυτό το καλοκαίρι, με αυτοπεποίθηση το μπικίνι της!Το fit n' form by Eleni Petroulaki! 

Το μεγάλο party της Ελένης Πετρουλάκη για το fit n form!

Έτσι, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, γεμάτη μουσική, γυμναστική, χαμόγελα και λάμψη, υποδέχθηκε η Ελένη Πετρουλάκη όλους τους φίλους της στο Akanthus, για να παρουσιάσει το fit n' form! Η πιο γνωστή Ελληνίδα γυμνάστρια (την αποκαλούν κι εθνική μας γυμνάστρια) μπορεί να έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στην οικογένειά της, στον άντρα της και στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών της, όμως είναι τόσο δραστήρια που δεν σταματάει, όχι μόνο να εξελίσσεται η ίδια, αλλά να δημιουργεί και να πρωτοπορεί. Έτσι πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε δειλά δειλά, να αναζητεί τη φόρμουλα για να φτιάξει ένα προϊόν, που θα βοηθούσε τις γυναίκες ν΄αδυνατίσουν, να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα και να κάνουν το σώμα τους σφριγηλό. Ταξίδεψε, πήρε μέρος σε εργαστηριακές έρευνες, δοκίμασε φόρμουλες, υφές κι αρώματα και έτσι δημιούργησε το super gel αδυνατίσματος που δεν φέρει μόνο την εικόνα της σαν διαφήσιση του προϊόντος, αλλά είναι το δικό της μυστικό της ομορφιάς. 

Το μεγάλο party της Ελένης Πετρουλάκη για το fit n form!

Αν για κάτι εμπιστεύεσαι την Ελένη Πετρουλάκη, είναι για το θέμα της διατροφής, της γυμναστικής, της ευεξίας, του fit and form (όπως τέλεια ονόμασε το προϊόν της) κι έτσι ήδη δημιούργησε και το δικό της site, το  fitlab.gr για να δίνει συμβουλές, ιδέες, προτάσεις για κάθετι που σχετίζεται με το σώμα και την ευεξία και μέσα από αυτό να μπορεί κανείς να παραγγέλνει και τα προϊόντα που υπογράφει. Η Ελένη Πετρουλάκη  είναι ένας πολύ εξωστρεφής, γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλει αληθινά να σε βοηθήσει με τις γνώσεις της και η γνώμη της μετράει. Αυτές τις γνώσεις και την εμπειρία, θέλησε να μοιραστεί λανσάροντας το νέο super gel που υπόσχεται εμφανή αποτελέσματα σε 3 μέρες! Σας φαίνεται ύποπτο; Τη ρωτήσαμε και μας είπε πως από τις κλινικές έρευνες, αυτό αποδείχθηκε. Μέσα σε 3 μέρες η υφή του δέρματος στο σώμα ήδη έχει αλλάξει και μέσα σ΄ένα μήνα, βλέπεις διαφορά στο σώμα. 

Το μεγάλο party της Ελένης Πετρουλάκη για το fit n form!

Εμείς βρεθήκαμε χθες στο fitness event που διοργάνωσε, όπου είδαμε αθλητές, γυμναστές, παρουσιαστές, μοντέλα, επιχειρηματίες και πολύ πολύ κόσμο, αποκτήσαμε το δικό μας super gel για να το δοκιμάσουμε και να σας πούμε σε λίγες μέρες τη γνώμη μας! Και το καλύτερο; Η Ελένη σκέφτηκε και τους άντρες και δημιούργησε ένα αντίστοιχο προϊόν γι αυτούς! Αυτό το καλοκαίρι όλοι θα είμαστε πραγματικά... fit n ' form! 

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς το super gel, κάντε κλικ εδώ!  

Το μεγάλο party της Ελένης Πετρουλάκη για το fit n form!

Φωτο 1 Η Ελένη Πετρουλάκη με την διευθύντρια του womannow.gr Ελευθερία Γεωργάκαινα 

Φωτό 2 Η Ελένη Πετρουλάκη επί σκηνής 

Φωτό 3 Η Μαρία Γλου, η Χρυσάνθη Κιτσινέλη και η Ελευθερία Γεωργάκαινα 

Φωτό 4 Η Ελευθερία Γεωργάκαινα με το super gel ανά χείρας 

WOMANNOW.GR LOVES...