Μάθε τι θέλουν όλοι οι άντρες στο σεξ και γίνε η πιο ερωτική γυναίκα!

Θέλεις να γίνεις η πιο ερωτική γυναίκα που έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή του; Τότε πρέπει να μάθεις αυτά που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ από μια γυναίκα και σίγουρα θα τον κάνεις να...παραμιλάει.

1. Αυτοπεποίθηση

Το πιο βασικό συστατικό κι αφροδισιακό θα μπορούσαμε να πούμε για να κάνει μια γυναίκα ερωτική στα μάτια ενός άντρα, είναι η αυτοπεποίθηση. Να νιώθει καλά με το σώμα της (ναι, ακόμη κι αν έχει κυτταρίτιδα ή κανένα παραπάνω κιλό), να απολαμβάνει το σεξ, να ξέρει τι θέλει αλλά και τι δεν θέλει. Δεν χρειάζεται δηλαδή να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν, μόνο και μόνο για να δείξεις πως είσαι.. άνετη, αν δεν είσαι. Μπορείς σιγά σιγά να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, αλλά μόνο όταν θα είσαι έτοιμη. Γενικά η ουσία είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας πως πράγματι είσαι μια πολύ ερωτική γυναίκα.

2. Όχι ντροπές 

Από τη στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις σεξ με έναν άντρα, πρέπει να αφήσεις κατά μέρος τις ντροπές. Αν δεν είσαι έτοιμη, απλώς μην κοιμηθείς ακόμη μαζί του. Όταν όμως το αποφασίσεις, αφέσου, χωρίς να ντρέπεσαι. Η γυναίκα που διαρκώς επικαλείται "ντροπή" κατά τη διάρκεια του σεξ, γίνεται αυτομάτως αντιερωτική, έστω κι αν εσύ μπορεί να θεωρείς πως έτσι δείχνεις πως είσαι... καλό κορίτσι. Στους άντρες αρέσουν τα καλά κορίτσια όταν πηγαίνουν μαζί τους για φαγητό ή για ποτό αλλά θέλουν να μεταμορφώνονται σε... κακά κορίτσια όταν κλείνει η πόρτα του δωματίου. Καταλαβαίνεις...

3. Πες του δυο καλές κουβέντες

Για τον άντρα η επιβεβαίωσή σου είναι πολύ βασικό στοιχείο του καλού σεξ. Αν πραγματικά το νιώθεις, πες του πόσο καλό σεξ κάνεις μαζί του, πόσο σέξυ είναι, πως τον σκέφτεσαι διαρκώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να σου κάνει... σεξ. Αυτό αρέσει πολύ, πάρα πολύ στους άντρες.

4. Μην γίνεσαι μονότονη 

Στην αρχή στο κρεβάτι, έπειτα στο σαλόνι, κάποια στιγμή στην κουζίνα και γιατί όχι και στο γκαράζ. Και τι φοράς; Πάντα γυμνή; Όχι! Απόκτησε ποικιλία, φαντασία, φόρεσε ένα καυτό διαφανές νεγκλιζέ και μην το βγάλεις ούτε κατά τη διάρκεια του σεξ. Όλ΄αυτά διεγείρουν πολύ τους άντρες. Α... και παπούτσια! Ψηλά, θηλυκά, στιλέτος, είναι όλα τα λεφτά! 

5. Εκφράσου 

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν άντρα, από μια γυναίκα που δεν εκφράζεται στο κρεβάτι. Γιατί απλούστατα ο σύντρόφός της δεν ξέρει αν και τι της αρέσει. Επίσης κι εσύ καταπιέζεσαι. Γιατί; Μίλα του, απάντησέ του σ΄αυτά που σου λέει στο αυτί, φώναξε αν θες από την ευχαρίστηση, γενικά απόλαυσέ το και θα τον δεις 

6. Αργοπόρησε

Κάνε του παιχνίδια. Πες του πως όλα τα τα κάνεις εσύ, εκείνος τίποτε. Φίλησέ τον, χάιδεψέ τον, κάνε του μασάζ κι αποτραβήξου. Πες του πως δεν μπορεί να σε αγγίξει. Φύγε λίγο μακριά του, κάνε του στριπτίζ ή παίξε μαζί του. Είναι βέβαιο πως με αυτούς τους τρόπους θα τον κάνεις να... παραμιλάει! 

7. Στοματικός έρωτας

Δεν υπάρχει άντρας που να μην τρελαίνεται με τον στοματικό έρωτα. Και δεν γίνεται να σε θεωρήσει ερωτική γυναίκα αν δεν το κάνεις. Άκουγέ τον, ώστε να ξέρεις τι και πώς του αρέσει κι ασχολήσου για λίγη( ή περισσότερη ώρα) με την περιοχή. Δείξε ενθουσιασμό και μην το κάνεις με βαρεμάρα, γιατί θα το καταλάβει και αυτό θα τον ξενερώσει.

8. Μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας

Οι άντρες μιλούν πολύ πιο ελεύθερα κι άνετα για τις φαντασιώσεις τους απ΄ότι οι γυναίκες. Όμως είναι από τα βασικά σημεία που κάνουν αληθινά παθιασμένη και πικάντικη μια ερωτική σχέση. Πες ό,τι φαντασιώνεσαι, άστον να κάνει το ίδιο, έχοντας πάντα ως κανόνα στο μυαλό σου πως μόλις τελειώσει το σεξ, δεν θα μιλήσετε ξανά για όσα είπατε εκείνη την ώρα, μέχρι την επόμενη φορά! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: KANTE TOY EΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ

Θέλεις κι άλλα άρθρα για σχέσεις, σεξ, ομορφιά, αυτοβελτίωση κι όλα όσα αρέσουν σ΄εμάς τις γυναίκες; Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σένα! 

WOMANNOW.GR LOVES...