Κοντά μαλλιά: Ο,τι πιο νέο για το καλοκαίρι 2019

Aν σκέφτεστε να κόψετε τα μαλλιά σας, η κάταλληλη εποχή είναι τώρα... Όχι μόνο γιατί την άνοιξη όσο να ΄ναι ανανεωνόμαστε, όχι μόνο γιατί το καλοκαίρι με τη θάλασσα και τον ήλιο τα κοντά μαλλιά βολεύουν πολύ, αλλά γιατί φέτος τα κοντά μαλλιά κλέβουν την παράσταση και είναι πολύ in fashion. Αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα από τις βαφές, ένα κοντό κούρεμα θα τα τονώσει και θα σου δώσει κι εσένα έναν αέρα αλλαγής. Αν επίσης είναι λεπτά, το κοντό κούρεμα θα τα ζωντανέψει. Φυσικά, το στυλ μιας γυναίκας με κοντά μαλλιά είναι αξεπέραστο, αφού δείχνει πόσο τολμηρή, αποφασιστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι! Εδώ θα δεις όλες τις νέες τάσεις σε κοντά κουρέματα και χτενίσματα, για να πάρεις έμπνευση, ιδέες και να το τολμήσεις!

Κοντά μαλλιά: Ο,τι πιο νέο για το καλοκαίρι 2019

Κοντά μαλλιά: Ο,τι πιο νέο για το καλοκαίρι 2019

1. Κοντά μαλλιά με φράντζες που πέφτουν μπροστά. Ένα κοντό κούρεμα που ταιριάζει στις πιο πολλές γυναίκες γιατί μπορεί να αφήνει ακάλυπτο τον αυχένα, όμως έχει αρκετά... μαλλιά μπροστά για να δημιουργήσεις διάφορα χτενίσματα.

2. Κοντά μαλλιά χτενισμένα μπούκλες μπροστά

3. Κοντά μαλλιά με αφέλειες

4. Κοντό κούρεμα αλα γκαρσόν με χωρίστρα στη μέση. Ένα κούρεμα που μας θυμίζει τις γαλλίδες κι αλλάζει μορφές ανάλογα με το χτένισμα που θα επιλέξεις. Σίγουρα είναι πολύ βολικό, αφού το πανεύκολο wet look είναι όχι μόνο τάση αλλά και άποψη για γυναίκες με στυλ! 

5. Και η πιο τελευταία τάση τα πολύ πολύ κοντά μαλλιά ακόμη και ξυρισμένα. Ναι, είναι μια πρόταση για πολύ τολμηρά κορίτσια, όμως ειδικά το καλοκαίρι με το μαύρισμα και με τα μεγάλα σκουλαρίκια το βράδυ, μπορείς ν΄απογειώσεις το στυλ σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ- ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ακολουθήστε μας στο Instagram για ν΄απολαμβάνετε εικόνες που θα σας ταξιδεύουν. Κι αν θέλετε στο facebook κάντε κλικ εδώ

WOMANNOW.GR LOVES...