Αφέλειες: Τα ωραιότερα κουρέματα και χτενίσματα

Οι αφέλειες όχι μόνο επέστρεψαν ξανά αλλά γίνονται τάση, αφού χαρίζουν στυλ και γίνονται με πολλούς τρόπους, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου σας. Αφέλειες αυστηρές στο μέτωπο, αφέλειες στο πλάι, με χωρίστρα στη μέση, σε πολυ κοντά μαλλιά, με σινιόν, αφέλειες σε σγουρά μαλλιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε αυτό που θέλετε για ν΄ανανεώσετε το στυλ σας, τώρα την άνοιξη. Αν θέλετε να μάθετε τι αφέλειες να επιλέξετε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, κάντε κλικ εδώ.

Πάντως κάνοντας αφέλειες, όλοι θα μιλάνε για την υπέροχη αλλάγή σας ενώ εσείς δεν θα νιώθετε πως έχετε πραγματικά κόψει τα μαλλιά σας, αφού και να μην σας αρέσουν σε ένα μήνα θα μπορείτε να τα χτενίζετε όπως πριν. Τολμήστε το όμως, γιατί φέτος υπάρχουν δεκάδες στυλ με αφέλειες για να διαλέξετε. Δείτε τα ωραιότερα κουρέματα και χτενίσματα με αφέλειες, για όλους τους τύπους μαλλιών για να πάρετε έμπνευση.

Αφέλειες: Τα ωραιότερα κουρέματα και χτενίσματα για να τα δοκιμάσεις

Αφέλειες: Τα ωραιότερα κουρέματα και χτενίσματα

1. Ίσιες κλασικές μακριές αφέλειες κάτω από τα φρύδια σε καρέ μαλλιά

2. Κλασικές αφέλειες ακριβώς πάνω από τα φρύδια σε κοντό καρέ

3. Πολύ κοντές αφέλειες

4. Αφέλειες που ανοίγουν στη μέση και γίνονται φράντζα σε wavy μαλλιά

5. Αφέλειες που πάνε στο πλάι από τη μία πλευρά σαν φράντζα σε μακριά μαλλιά.

6. Μπούκλες φυσικές σε όλο το κεφάλι, αλλά και στις αφέλειες. Μοδάτο και καλοκαιρινό.

7. Σινιόν με φράντζα- αφέλειες μπροστά. Για εσάς που οι κλασικές αφέλειες δεν είναι αυτό που αναζητάτε, η φράντζα είναι μια πολύ ωραία ιδέα και θα νιώσετε ανανεωμένη.

8. Πολύ πολύ κοντό κούρεμα με αφέλειες. Αν είσαι λάτρης του κοντού, αυτές οι αφέλειες δεν θα σε ταλαιπωρήσουν καθόλου, αφού με μια κίνηση (βούρτσισμα) προς... τα πάνω, αμέσως θα "εξαφανίζονται" αλλάζοντας look στα γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ- Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Ακολουθήστε μας στο Instagram για να σας δώσουμε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή!

WOMANNOW.GR LOVES...