Καλωσορίστε τις απόκριες με τα παιδιά σας, δωρεάν!

63eab08e9585e03ecf6e3c3cb44a4312Με την παιχνιδιάρικη διάθεση της Αποκριάς, η πρώτη εναλλακτική διοργάνωση  για παιδιά και γονείς ανοίγει τις πόρτες και την αγκαλιά της το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί εως τις 8 το βράδυ, στο Bar Ometro, στη στάση του metro στον  Άγιο Δημήτριο (Υψηλάντου 3) για να περάσουν μικροί και μεγάλοι αξέχαστα και μάλιστα με είσοδο ΔΩΡΕΑΝ.

Μασκαράδες μικροί και μεγάλοι, όλοι είναι καλεσμένοι στα “πιτσιρίκια στον Άγιο Δημήτριο”, με εκδηλώσεις, παιχνίδι, δημιουργικά εργαστήρια και την αγορά των εναλλακτικών και χειροποίητων ειδών, απευθείας από τους δημιουργούς τους.

Μουσικοκινητικά παιχνίδια, μπισκοτοπαιχνίδια, κατασκευές, αφηγήσεις, είναι μόνο μερικά από τα εργαστήρια, όλα ΔΩΡΕΑΝ, που πραγματοποιούνται σε κάθε συνάντηση, από  “Τα Πιτσιρίκια” για τα ... πιτσιρίκια μας, από 0 έως 8 ετών! Ατέλειωτο παιχνίδι και “παιχνιδιάρικες” δράσεις σε ένα παλιό εργοστάσιο που μετατράπηκε σε χώρο διασκέδασης και τέχνης για γονείς και παιδιά.  Μάλιστα και αυτή τη φορά θα βρείτε το bazaar εναλλακτικών και χειροποίητων βρεφικών και παιδικών ειδών. Ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη βάφτισης, σχολικά, μωρουδιακά και πολλά άλλα, όλα εναλλακτικά και χειροποίητα, στη διάθεσή σας, απευθείας από τους δημιουργούς τους.

“Τα Πιτσιρίκια” είναι μία οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με το παιδί. Αποτελείται από μία ομάδα νέων γονιών που δραστηριοποιούνται σε οτιδήποτε εναλλακτικό έχει σχέση με τα ... πιτσιρίκια! Οι συναντήσεις γίνονται σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά, καλώντας όλο και περισσότερους γονείς, να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν την εναλλακτική δράση της οργάνωσης.

 

WOMANNOW.GR LOVES...