Καλοκαιρινός έρωτας ή μια σχέση που θα διαρκέσει;

Καλοκαιρινός έρωτας ή μια σχέση που θα διαρκέσει;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε να νιώθουμε ελεύθεροι, ανέμελοι, μακριά από σκοτούρες και προβλήματα. Να πατήσουμε το "εσωτερικό" κουμπί του pause στον εαυτό μας και να χαρούμε την κάθε στιγμή. Έτσι ζούμε με μεγάλη ένταση και τους καλοκαιρινούς έρωτες. Τι γίνεται όμως τελικά; Πρόκειται για έναν έρωτα απλώς... καλοκαιρινό ή μπορούμε να ελπίζουμε πως αυτή η σχέση θα διαρκέσει κι όταν επιστρέψουμε στην πόλη; 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες το καλοκαίρι γίνονται χημικές αλλαγές στον εγκέφαλό μας, από εκεί δηλαδή που ξεκνάει ο έρωτας (από τον εγκέφαλο). Επίσης η διάθεση για έρωτα είναι μεγαλύτερη. Σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο, που δεν έχουμε πράγματα της καθημερινότητας να μας απασχολούν, μας είναι πιο εύκολο να ερωτευτούμε και σε πολλές περιπτώσεις έντονα και κεραυνοβόλα. Εξάλλου ποια άλλη εποχή του χρόνου μπορούμε να είμαστε με αυτόν που μας αρέσει τόσες ώρες, από το πρωί στην παραλία, εως το ξημέρωμα στο μπαρ; Κάτι ακόμη που συμβαίνει το καλοκαίρι είναι η ανάγκη μας να ζήσουμε την κάθε στιγμή. Με διάθεση χαλαρή λοιπόν, δεν αφήνουμε τον χρόνο να περάσει, κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας κι έτσι ερωτευόμαστε πολύ! 

Μπορεί όμως ένας έρωτας καλοκαιρινός να κρατήσει περισσότερο; Ναι, δεν αποκλείεται, αρκεί να έχουμε στο μυαλό μας μερικά πράγματα:

1. Το καλοκαίρι όλοι χαλαροί κι ανέμελοι δείχνουμε το πιο ωραίο μας πρόσωπο στον άλλο. Κανένα πρόβλημα δεν σκιάζει τις μέρες και τις νύχτες μας. Άρα μπορεί επιστρέφοντας στην πόλη, το πρόσωπο του αγαπημένου σας ν΄αλλάξει. Αυτό ας έχετε στο νου σας, δεν σημαίνει όμως πως θα γίνει ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

2. Η ανάγκη μας για αγάπη κι έρωτα τονίζεται το καλοκαίρι. Δείτε λοιπόν μήπως η δική σας επιθυμία σας να ερωτευτείτε είναι αυτή που σας έφερε κοντά στον άντρα αυτόν κι όχι απαραίτητα η προσωπικότητα ή το στυλ του. 

3. Πολλοί άντρες έχουν τη διάθεση να "παίξουν" το καλοκαίρι. Να φλερτάρουν, να γνωρίσουν γυναίκες γιατί έτσι επιβεβαιώνονται και χαλαρώνουν. Δείτε μήπως αυτός που σας αρέσει ανήκει σ΄αυτή την κατηγορία, από τον τρόπο που φέρεται σ΄εσάς και στις υπόλοιπες γυναίκες της παρέας. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε τα σημάδια πως του αρέσετε πολύ, χωρίς να σας το πει!

4. Μιλήστε, δείτε αν επικοινωνείτε στην "ίδια γλώσσα", αν βλέπετε τη ζωή από την ίδια σκοπιά, αν αυτά που σας δένουν είναι πραγματικά ουσιαστικά κι όχι η επιλογή του μπαρ ή της μουσικής που σας αρέσουν. Γιατί όταν έρθει ο χειμώνας, αυτά τα βασικά θα σας κρατήσουν μαζί! 

5. Ζήστε με ένταση την κάθε στιγμή, αλλά βρείτε την κατάλληλη στιγμή και για τους δυο για να κάνετε σεξ. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο σίγουρη κι ασφαλής με την απόφασή σας, οπότε ακόμη κι αν η σχέση δεν προχωρήσει, εσείς δεν θα νιώθετε πληγωμένη, αλλά γεμάτη από εμπειρίες και συναισθήματα.

6. Επιστρέφοντας στην πόλη, μην αρχίσετε να τον βομβαρδίζετε με μηνύματα και τηλεφωνήματα. Αφήστε κι εκείνον να πάρει την πρωτοβουλία για να δείτε πόσο σας θέλει.

Θέλετε κι άλλα άρθρα για σχέσεις, μακιγιάζ, παιδί, ταξίδια; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook,γιατί κάθε μέρα, κάτι νέο έχουμε για εσάς!

WOMANNOW.GR LOVES...