Η Olivia Wild, το νέο πρόσωπο της AVON

PFFGD_013_MO_1125649DEC1212Η ηθοποιός και ακτιβίστρια OLIVIA WILD, γίνεται  το πρόσωπο των κλασικών, αγαπημένων αρωμάτων της ΑVON avon : “ Today. Tomorrow. Always. Forever ” αλλά και της συλλεκτικής έκδοσης του αρώματος Amour. Η ομορφιά και η προσωπικότητα της Wild ενσαρκώνει τέλεια την αίσθηση που αφήνουν τα αγαπημένα αρώματα της Avon. Η Wild μοιράζει το χρόνο της στο σινεμά πλάι σε σπουδαίους ηθοποιούς και σε  αφοσιωμένους γιατρούς και δασκάλους στα προσφυγικά καμπ της Αιτής. Πρόσφατα  συμμετείχε στις ταινίες
“The Incredible Burt Wonderstone” και “People Like Us.”  Τώρα δουλεύει στη Ρώμη με το σκηνοθέτη Paul Haggis στις ταινίες “The Third Person”,  “Rush”, ενώ συμμετέχει και στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά  “House.” Η ακτιβιστική της πλευρά την έχει οδηγήσει στο να συμμετάσχει σε διάφορα ντοκιμαντέρ όπως το  “Half the Sky”

Τα αρώματα και τι λέει η Οlivia Wild για το καθένα από αυτά :
TODAY: Πολύτιμο και ζωηρό λευκό floral, το “today” ενσαρκώνει το φυσικό άρωμα των γλυκών ανθών του φυτού Butterfly Bush.
Η Olivia σημειώνει: “ Οι νότες σε αυτό το πολύτιμο άρωμα μου θυμίζουν να χαίρομαι την κάθε στιγμή του σήμερα ( today) ”
TOMORROW: Οριενταλ και ξυλώδες, το άρωμα αυτό μεταφέρει την αίσθηση πλούσιων ζεστών ξύλων και εξωτικών λουλουδιών και καρπών.
Η Olivia σημειώνει: “ Αυτό το ακαταμάχητο άρωμα μου δίνει τη ζεστασιά και τον ενθουσιασμό που έχω όταν ερωτεύομαι”
FOREVER: Φρέσκο, ρομαντικό και δυναμικό, το Forever σε γεμίζει με το άρωμα που μεταφέρει ένα μπουκέτο λουλουδιών, αισθησιακού musk και λευκών ξύλων .
Η Olivia σημειώνει: “ Αυτό το αισθησιακό φλοράλ άρωμα κάνει τις συνηθισμένες ημέρες καταπληκτικές!»

 

WOMANNOW.GR LOVES...