Χρωματίστε σελίδες και... ανακαλύψτε τον happy εαυτό σας!

b8b29bfdaf4f3c52a767e4a2cf4c3d5fΗ κόρη σας λατρεύει να παίρνει τους μαρκαδόρους της και να βάζει χρώμα σε εικόνες που έχουν μόνο περίγραμμα. Ο γιος της φίλης σας, με τις ξυλομπογιές του δίνει ζωή στις δικές του χρωματο-σελίδες. Έχετε ποτέ σκεφτεί πόσο θα σας ωφελούσε να κάνετε μερικές φορές το ίδιο; Σας κάνει εντύπωση, αλλά υπάρχουν 5 λόγοι που θα σας πείσουν να πάρετε μαρκαδόρους, πινέλα και ξυλομπογιές και να χαθείτε στα χρώματα...

1. Είναι θεραπευτικό

Το να χρωματίζεις ασπρόμαυρες σελίδες προσπαθώντας να μην "βγεις" από τις γραμμές χρειάζεται συγκέντρωση. Αυτό θέλετε! Γιατί το μυαλό έτσι ξεφεύγει από τα καθημερινά προβλήματα. Όσο χρωματίζετε, τόσο χαλαρώνετε και γι σκεφτείτε, μήπως όταν έχετε άγχος ή νεύρα στη δουλειά κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να χρωματίσετε τη δική σας... πριγκίπισσα;

2. Τονώνει την δημιουργικότητά σας

Πόσο καιρό έχετε να κάνετε κάτι που θα τονώσει το δημιουργικό σας ταμπεραμέντο; Ίσως το έχετε κρυμμένο, ξέρετε όμως πόσες ιδέες θα σας έρθουν ενώ χρωματίζετε; Βγάλτε έξω τον πιο... δημιουργικό σας εαυτό!

3. Σας δένει με τα παιδιά

Αν έχετε επιστρέψει από τη δουλειά ή έχετε ελεύθερο ένα απόγευμα Κυριακής αλλά δεν θέλετε να τρέχετε σε παιδικές χαρές και λούνα - παρκ, πείτε στο μικρό σας να φέρει τα βιβλία ή τα χαρτιά με τις χρωματοσελίδες του και να καθίσετε μαζί στο τραπέζι της τραπεζαρίας ή και το πάτωμα (ακόμη καλύτερα) και να χρωματίσετε μαζί. Ο ένας θα κοιτά τις ζωγραφιές του άλλου, θα ζητά χρώματα, θ΄ανταλλάσσει πληροφορίες, θα μοιράζεστε στιγμές και θα φτιάχνετε τις αυριανές αναμνήσεις του παιδιού σας. Κι ακόμη κι αν δεν έχετε δικό σας παιδί, κάντε το με το βαφτηστήρι σας. Γιατί μια λαμπάδα... δεν φτάνει για να είστε καλή νονά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

4. Περνάει ευχάριστα η ώρα 

Περιμένετε  να ξεκινήσει μια σύσκεψη, ταξιδεύετε με τρένο ή αεροπλάνο. Απλώς είστε σπίτι και θέλετε ν΄ακούσετε μουσική. Οι χρωματοσελίδες σας είναι η τέλεια συντροφιά σας για να περάσετε την ώρα σας!

5. Κάνει τις δυσάρεστες σκέψεις να φεύγουν

Και μόνο που πρέπει να σκεφτείτε ποιο χρώμα θα χρησιμοποιήσετε για να χρωματίσετε την τουαλέτα ή τα γοβάκια μιας πριγκίπισσας, όσο αγχωμένη κι αν είστε, όσο περνάει η ώρα θα συγκεντρώνεστε περισσότερο σ΄αυτό. Τα χρώματα θα σας βοηθήσουν να δείτε θετικά τη ζωή και τα όσα σας συμβαίνουν και σίγουρα οι δυσάρεστες σκέψεις θα έχουν δώσει τη θέση τους σε... πολύχρωμες κι αισιόδοξες!

Aν θέλετε να τυπώσετε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν χρωματοσελίδες για εσάς και τα παιδιά σας κάντε κλικ εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ

WOMANNOW.GR LOVES...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ