Χαλαρώστε με τη νέα σειρά Palmolive Clay

Ένα θέμα των ημερών για τις περισσότερες γυναίκες-και ειδικά για  τις εργαζόμενες- είναι να απολαμβάνουμε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό μας, συνειδητά, χωρίς άγχος και στρες. Να του δίνουμε σημασία και να τον φροντίζουμε!

Νιώθοντας την ανάγκη των γυναικών λοιπόν, το Palmolive δημιούργησε τη σειρά Palmolive Clay και για να τη γνωρίσουμε, μας προσκάλεσε για ένα ανοιξιάτικο πρωινό στη Βάρκιζα. Ξεκινήσαμε σαν σχολική εκδρομή αλλά πιο luxury, με ένα πολυτελές βαν, δημοσιογράφοι, bloggers, influencers και beauty editors για το Island. H Εxtrovert και η Άρτεμις Βαμβακοπούλου τα είχε κανονίσει όλα στην εντέλεια!

Το Private House είχε γεμίσει λουλούδια και χαρούμενα κορίτσια. Αφού μαζέψαμε ήλιο και θάλασσα - που μας έλειψαν τόσο μετά από αυτό τον κρύο χειμώνα- προχωρήσαμε στο εσωτερικό. Όλα ήταν φτιαγμένα για ένα μοναδικό τελετουργικό χαλάρωσης. Μεγάλες μαξιλάρες διάσπαρτες στον χώρο, ήχοι από την φύση, μυρωδιές από άργιλο κι εμείς χωρίς παπούτσια, έτοιμες να μάθουμε νέους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη. Αφού κάναμε μια μινι επικοδομητική συνέδρια-διαλογισμό και ηχοθεραπεία, με την ιδρύτρια της HolminD- Holistic Wellbeing, Κατερίνα Καρέλλα, ανοίξαμε τα μπουκάλια της νέας σειράς αφρόλουτρων Palmolive Clay, με βάση τον άργιλο και ανακαλύψαμε την απάντηση της ηρεμίας! Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό και περιέχει μέταλλα που θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.

Χαλαρώστε με τη νέα σειρά Palmolive Clay

Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloe vera και ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Η σειρά Palmolive Clay

● Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloe vera, για βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.

● Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.

Ζήστε κι εσεις μία μοναδική εμπειρία εξισορρόπησης του νου και του σώματος, πατήστε ένα pause στην καθημερινότητα και φροντίστε τον εαυτό σας απολαμβάνοντας το μπάνιο σας ,συνειδητά και με απόλυτη χαλάρωση.

Χαλαρώστε με τη νέα σειρά Palmolive Clay

Photo 1- Άρτεμις Βαμβακοπούλου, Βάσω Στασινού- Νικοπολίδη, Μάρω Μαντούδη , Ελευθερία Γεωργάκαινα, Μαρία Γεωργάκαινα, Ζωη Κρονάκη, Μαρία Φραγκάκη

Photo 2- Mini διαλογισμός από την Κατερίνα Καρέλλα

Photo 3- Η σειρά Palmolive Clay

Όλες οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Αναγνωστόπουλου

WOMANNOW.GR LOVES...