Φρεσκάρετε το μπάνιο σας

bathroom5Ένα ωραίο μπάνιο σε εμπνέει να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να μείνεις για ώρα εκεί για να γίνεις ακόμη πιο όμορφη, να τυλιχτείς με τις απαλές πετσέτες σου, να βγάλεις από πάνω σου την κούραση της καθημερινότητας και να βγαίνοντας να νιώθεις άλλος άνθρωπος. Μπορείτε να βάλετε μερικές πινελιές ανανέωσης λοιπόν στον χώρο σας και να τον κάνετε...καινούργιο!

bathroom21. Τοποθετήστε ένα βάζο με λουλούδια σ΄ένα ράφι , ένα κερί και χρησιμοποιείστε καλάθι για τις πετσέτες χειρός αλλά και για τα βιβλία ή τα περιοδικά σας. Είναι τόσο απλό και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας!Επίσης προσέξτε το καλάθι για τα άπλυτα να είναι διακριτικό και μεγάλο ώστε να μην ξεχειλίζει...Ωραία καλάθια βρήκαμε στο zarahome

2. Βάλτε βότσαλα σε μια γωνιά της ντουσιέρας ή μέσα στον νιπτήρα εκεί όπου πέφτει το νερό. Ειδικά αν σας αρέσουν οι πέτρες και έχετε φέρει από τις διακοπές σας μερικές, έχετε έτοιμη ήδη την ιδέα.

bathroom33. Βάψτε έναν τοίχο του μπάνιου σας σε άλλο χρώμα. Και μάλιστα μπορείτε και με στένσιλ να γράψετε και κάτι πάνω σε αυτόν.

4. Βάλτε την τέχνη στο μπάνιο σας. Έναν ή δυο πίνακες, μερικές φωτογραφίες να κρέμονται σε ωραία κάδρα στους τοίχους, θα δώσουν μια σοφιστικέ νότα.

a051e4f8c32ece39b7e23158378fa0785. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στον χώρο του μπάνιου, μια ιδέα είναι να κάνετε ράφια από γυψοσανίδες. Έτσι θα "δέσει" αισθητικά όλο το μπάνιο σας και τα πάντα θα είναι τακτοποιημένα. Απλώς μην ξεχάσετε αν εκεί βάζετε τις πετσέτες σας να είναι όλες του ίδιου χρώματος ή το πολύ δύο διαφορετικών χρωμάτων που θα συνδυάζονται όμως τέλεια μεταξύ τους. Εμείς πάντα χαζεύουμε τα είδη μπάνιου που έχει η lauraashley  και ειδικά τις πετσέτες της!

6.Βάλτε αρωματικά χώρου σε στικ. Δεν εννοούμε ούτε αυτά που πωλούνται στα σούπερ- μάρκετ, ούτε τα στικ που ανάβουν. Σε πολλά καταστήματα με είδη σπιτιού θα βρείτε μπουκάλια (σαν κολώνια) μέσα στα οποία τοποθετούνται μερικά ξυλάκια και το άρωμα διαχέεται στο χώρο με αυτόν τον τρόπο από το μπουκάλι. Λέγονται diffusers. Πάρτε μια ιδέα κάντε κλικ στο jomalone

7.Πετάξτε κι αλλάξτε ό,τι έχει παλιώσει. Όπως χαλάκια μπάνιου για μέσα κι έξω από τη μπανιέρα ή τη ντουσιέρα, κουρτίνες και πετσέτες.

WOMANNOW.GR LOVES...