Ερωτευμένη μ΄έναν παντρεμένο άνδρα

Ερωτευμένη μ΄έναν παντρεμένο άνδρα

Είστε ερωτευμένη μ΄έναν παντρεμένο άντρα; Δεν είστε η πρώτη κι ούτε η τελευταία. Αν μπορούσαμε να σας πούμε κάτι πριν αρχίσετε τη σχέση αυτή, θα ήταν "Μη μπλέξετε". Τώρα όμως ίσως ήδη έχετε παρασυρθεί από τον έρωτα, τα όμορφα λόγια του, δεν βλέπετε την ώρα να τον συναντήσετε και να ζήσετε λίγες στιγμές πάθους μαζί του. Έτσι είναι η ζωή, δεν μπορεί κανείς να την προβλέψει, το ίδιο και τα συναισθήματα, πόσο μάλλον τον έρωτα. Μπορεί όμως κανείς να σταθεί για μια στιγμή, να δει τη ζωή του, τη σχέση του, τον ίδιο του τον εαυτό (εσάς δηλαδή) και να παρατηρήσει. Έπειτα επιλέγει. Ας δούμε όμως μερικά στοιχεία που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Τα λόγια που λέει ένας παντρεμένος άντρας είναι λόγια υπέροχα, λόγια που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σας. "Είναι τρελός για εσάς", "νιώθει πρωτόγνωρα". Εκείνη τη στιγμή μπορεί πραγματικά, να τα πιστεύει αυτά που λέει (έστω κι αν δεν είστε η πρώτη του εξωσυζυγική σχέση). Η σχέση του με τη γυναίκα του είναι νεκρή. Μένουν μαζί για τα παιδιά. Όλ αυτά τα λέει γιατί πραγματικά σας θέλει. Θέλει να είναι μαζί σας, να σας ακούει, να σας αγγίζει, όμως δυστυχώς, τις περισσότερες φορές δεν έχουν όλ΄αυτά και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Μπορεί να σας έχει ερωτευθεί κι εκεκίνος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θ΄αφήσει τη γυναίκα του (ή και τα παιδιά του). Γιατί κι ότι θα χωρίσει μπορεί να σας έχει πει. Γίνετε ρεαλίστρια. Λιγότερο από 5 % των ανδρών αφήνουν την οικογένειά τους για μια άλλη γυναίκα. Γιατί μπαίνοντας στο πάθος μιας σχέσης ένας άντρας, μπορεί να μην έχει να χάσει και πολλά. Αν όμως χάσει την οικογένεια του, νιώθει ότι έχει χάσει τα πάντα.Κι εσείς, τι είστε γι αυτόν; Πόσο πονάτε, αγωνιάτε κι υποφέρετε που είστε μακριά του;

Είστε μια ευχάριστη νότα στη ζωή του. Μια επιβεβαίωση πως είναι ακόμη ελκυστικός άντρας και μετράει. Θα μπορούσαμε να το πάμε και πιο μακριά... Σχεδόν υπαρξιακά αν θέλετε και να πούμε πως ο ερωτευμένος άντρας (ή γυναίκα) ειδικά όσο μεγαλώνει, νιώθει πως είναι νέος ακόμη και πως ο θάνατος σχεδόν δεν υπάρχει. Αλλά ας τ΄αφήσουμε αυτά τα βαριά κι ας επανέλθουμε στα καθημερινά.

Γιορτές, διακοπές, γενέθλια, κι όλες τις μέρες που θα θέλατε να είστε μαζί, εκείνος θα πρέπει να είναι με την οικογένειά του. Όσο κι αν σας δείχνει πως δυσανασχετεί που είναι μακριά σας, το αποτέλεσμα μετράει. Εσείς να περιμένετε μόνη σας πότε θα εμφανιστεί κι εκείνος (ακόμη κι αν σας σκέφτεται) να είναι μακριά. Σας αρκεί ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό; Μπορεί ν΄απαντήσετε ναι, αλλά για πόσο καιρό; Για πόσο θα χάνετε τον χρόνο σας, ενώ εκεί έξω υπάρχουν υπέροχοι ελεύθεροι άντρες που περιμένουν να σας γνωρίσουν;

Ένας παντρεμένος άντρας είναι ευχάριστος και τις περισσότερες φορές πολύ καλός εραστής. Ξέρετε γιατί; Γιατί η σχέση σας δεν έχει τον χρόνο να φθαρεί και να περάσει από τα δύσκολα μονοπάτια της καθημερινότητας. Δεν έχει γκρίνια για λογαριασμούς, εφορίες, σούπερ μάρκετ, τσακωμούς με τα παιδιά και πλύσιμο πιάτων. Δεν τον βλέπετε σ΄όλες τις στιγμές του. Κακόκεφο, άρρωστο, νευριασμένο. Τον συναντάτε όταν θέλει να χαλαρώσει, να ξεφύγει απ΄όλ΄αυτά και ναι, να κάνει σεξ! Με πάθος και φιλιά που έχει ξεχάσει και μαζί σας τ΄απολαμβάνει.

Ένας παντρεμένος άντρας δεν μπορεί ποτέ να σας παρουσιάσει δημοσίως πουθενά. Πάντα η σχέση σας θα είναι μυστική και με τον φόβο μην αποκαλυφθεί. Άγχος, κρυφτό και ξεχασμένα εστιατόρια για παράνομα ραντεβού. Μπορεί στην αρχή να μην σας ενοχλεί, όμως αναρωτηθείτε για μια στιγμή:Το αξίζετε; 

Έχουμε ακούσει ιστορίες που άντρες έχουν αφήσει την οικογένειά τους για μια γυναίκα. Είπαμε και πριν ότι είναι πολύ σπάνιο γιατί στην πραγματικότητα η άλλη γυναίκα ήταν η αφορμή. Θα πείτε με ανακούφιση πως μπορεί να έχετε πέσει σε μια τέτοια κατηγορία. Ακόμη και σ΄αυτή την κατηγορία όμως, το βάρος που θα φέρετε όχι μόνο μέσα σας, αλλά και στην καθημερινότητά σας, με την πρώην γυναίκα του να του δημιουργεί πολλά προβλήματα (καθοδηγούμενη από τον θυμό της) πολλές φορές βάζοντας και τα παιδιά μπροστά (φρικτό αλλά συμβαίνει) θα σας προσγειώσει πολύ απότομα. Δεν θα είναι αυτός που είχατε ερωτευθεί μετά από λίγο καιρό, γιατί πλέον η σχέση σας η ονειρική, θα αρχίζει να φθείρετε. Αν πιστεύετε πως μπορεί πραγματικά να έχει προβλήματα στον γάμο του, αν πιστεύετε πως σας αγαπάει με όλη του την καρδιά όπως σας λέει, μπορείτε να του προτείνετε να μείνετε χώρια για λίγο καιρό, μέχρι να ξεκαθαρίσει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Κι αν όταν επιστρέψει, καθαρός πια απ΄όλα, είστε κι εσείς ακόμη εκεί, τότε ναι, ίσως ν΄άξιζε τον κόπο που τον περιμένατε! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

Θέλετε κι άλλα άρθρα για τους άντρες, τις σχέσεις, τη μόδα, την ομορφιά; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα έχουμε κάτι που μπορεί ν΄αξίζει να το διαβάσετε!

 

WOMANNOW.GR LOVES...