Έντονα, παχιά φρύδια είναι η τάση της μόδας

fridia1fridia2Κι εκεί που είμαστε με ένα τσιμπιδάκι κάθε λίγο και λιγάκι να βγάζουμε τις τριχούλες που χαλούσαν το σύνολο των λεπτών μας φρυδιών, τώρα η μόδα μας γυρίζει  πολλά πολλά χρόνια πίσω, τότε που η Μπρουκ Σίλντς ήταν αφίσα στο δωμάτιό μας και μας λέει να την θυμηθούμε, να χαμογελάσουμε και να χαλαρώσουμε. Όχι να αφήσουμε απεριποίητα τα φρύδια μας, αλλά να το κάνουμε αλλιώς, αφού οι σχεδιαστές γι αυτόν τον χειμώνα προτείνουν έντονα, παχιά φρύδια. Η  αλήθεια είναι πως πράγματι, προσδίδουν φρεσκάδα και νεανικότητα. Πώς θ΄αποκτήσουμε όμως αυτό το σχήμα, αν τόσα χρόνια είχαμε υιοθετήσει τα λεπτά τόξα;

1.Πρώτ΄απ΄όλα το να αλλάξετε σχήμα στα φρύδια σας χρειάζεται λίγη υπομονή. Δεν θα πάψετε να αφαιρείτε τριχούλες αλλά αν θέλετε να αποκτήσουν πάχος  θα πρέπει να ξέρετε ποιες τριχούλες θ΄αφαιρείτε, ώστε σύντομα να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2.Φυσικά ανάμεσα στα μάτια θα αφαιρείτε τις τριχούλες. Απλώς στο τόξο κάτω από τα μάτια θ΄αφήνετε σιγά σιγά να βγαίνουν.

3.Θα χτενίζετε τα φρύδια σας με ειδικό εργαλείο και μάλιστα μεγάλοι make up artists βάζουν στο βουρτσάκι κι ελάχιστο τζελ για να σηκωθούν οι τρίχες πιο ψηλά.

4.Για όσο διάστημα οι μικρές τριχούλες μεγαλώνουν, για να μην έχετε αντιαισθητικό αποτέλεσμα, θα περνάτε τα φρύδια σας μ΄ένα πινελάκι με καφέ σκιά από πάνω.

5.Το να τονίζετε τα φρύδια σας με σκιά (είναι καλύτερο απ΄ότι με μολύβι έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα) μπορεί να μην πάψετε να το κάνετε ποτέ. Γιατί ενδεχομένως με την πάροδο των χρόνων να έχουν δημιουργηθεί κενά, σημεία δηλαδή που δεν βγαίνουν πια τριχούλες.

6.Το ιδανικό σχήμα φρυδιών, όσον αφορά στις αποστάσεις και στο μήκος μπορείτε να το δείτε εδώ.

7.Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια οποιαδήποτε σκιά ματιών για να τονίσετε τα φρύδια σας, όπως επίσης και ειδικές σκιές για τα φρύδια, που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά.

8.Όσον αφορά στο χρώμα τους, πάντα να θυμάστε πως αν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, τα φρύδια σας πρέπει να είναι τουλάχιστον δυο τόνους πιο σκούρα κι αν έχετε σκουρόχρωμα, θα πρέπει να είναι δυο τόνους πιο ανοιχτά.

WOMANNOW.GR LOVES...