Είσαι single; Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις για να βρεις αυτόν που θέλεις

ba72f47439f128fa44dd0f678c0cdb3eΟι περισσότερες γυναίκες όταν είναι singles προσπαθούν να βρουν τρόπους για να γνωρίσουν κάποιον. Μερικές φορές όμως κάνουν λάθη, δημιουργώντας παγίδες στον ίδιο τους τον εαυτό και δε νιώθουν ευτυχισμένες. Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε και τι να αποφύγετε αν θέλετε να πάψετε να είστε single.

1.Single από επιλογή: Αν είστε μόνες σας γιατί εσείς το επιλέξατε, θέλοντας χρόνο να σκεφτείτε και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας μετά από μία ή περισσότερες δύσκολες σχέσεις, αυτό που έχετε να κάνετε είναι... τίποτα. Να βγείτε, να χαρείτε, να μείνετε σπίτι σας, να διαβάσετε, ν΄ακούσετε μουσική, ν΄ασχοληθείτε με τον εαυτό σας κι όταν θα νιώσετε έτοιμες πια για... νέες περιπέτειες, ξεκινήστε!

2.Ο πρώην είναι πράγματι πρώην; Πολλές γυναίκες θεωρούν πως είναι ελεύθερες επειδή δεν συνοδεύονται, ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονται πού και που με τον πρώην τους, ή μιλούν στο τηλέφωνο ή τον σκέφτονται τόσο έντονα περιμένοντας ίσως κάτι ν΄αλλάξει, που δεν προχωρούν. Θεωρούν πως βγαίνουν, είναι ανοιχτές σε νέες γνωριμίες, όμως το βλέμμα τους άλλο λέει. Αν λοιπόν έχετε τελειώσει μια σχέση, αφήστε τη πίσω σας για πάντα. Γιατί και ο άντρας της ζωής σας να πέσει πάνω σας ενώ περπατάτε στο Σύνταγμα, δεν θα τον διακρίνετε, μπορεί να σας ενοχλήσει κιόλας!

3.Αναρωτηθείτε τι θέλετε. Θέλετε έναν άντρα για να σας συνοδεύει στα εστιατόρια και να κάνετε παρέα με τις φίλες σας που είναι ζευγάρι; Θέλετε μια σχέση μόνο σεξουαλική; Ή θέλετε έναν αληθινό σύντροφο να μοιράζεστε τις ζωές σας; Κι όταν απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματα δημιουργήστε στο νου σας τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε να έχει. Τι έχετε ανάγκη να σας προσφέρει; Ηρεμία; Πάθος; Γαλήνη; Φροντίδα; Κι όταν απαντήσετε και σ΄αυτό θα είστε ήδη πολύ κοντά σ΄αυτό που ψάχνετε.

4.Μην κάνετε "εκπτώσεις". Αν έχετε μείνει γι αρκετό καιρό μόνη σας, μπορεί γνωρίζοντας κάποιον να κλείσετε τα μάτια σε ο,τι δεν σας ταιριάζει σ΄αυτόν, μόνο και μόνο για να μην επιστρέφετε τα βράδια στο σπίτι χωρίς παρέα. Έτσι όμως δεν θα έχετε τη σχέση που σας αξίζει, αφού κάπου εκεί έξω, υπάρχει ένας άνθρωπος που σας ταιριάζει πολύ. Μην υποχωρείτε λοιπόν σε αυτά που θέλετε και μείνετε σταθερή.

5.Μην κάνετε όνειρα τρελά. Φυσικά και πρέπει να ονειρευόμαστε, όταν όμως μιλάμε γι αληθινή ζωή πρέπει τα πόδια μας να πατάνε στη γη. Αν συναντήσετε έναν άνθρωπο με τον οποίο όταν μιλάτε έχετε χιλιάδες πράγματα να πείτε, σας έλκει ως άνδρας, μην τον χάσετε επειδή δεν δουλεύει στη NASA ή δεν έχει το θεληματικό πιγούνι του Brand Pitt...

6.Εκμεταλλευτείτε τα κοινωνικά σας δίκτυα. Μη μένετε κλεισμένες στο σπίτι, διότι το να σας χτυπήσει το κουδούνι ο άντρας της ζωής σας έχει πολύ πολύ λιγότερες πιθανότητες από το να τον συναντήσετε κάπου εκεί έξω. Βγείτε με τους φίλους και τις φίλες σας, οργανώστε εσείς βραδιές σε μπαρ ή στο σπίτι σας με παλιούς συμμαθητές και συναδέλφους, πηγαίνετε για καφέ με τις δυο συμπαθητικές κοπέλες από το γυμναστήριο, ανοίξτε τον κύκλο σας. Κάποιος απ΄όλους αυτούς, θα έχει έναν φίλο, αδελφό, ξάδελφο που περιμένει να σας γνωρίσει) απλώς δεν το ξέρει).

WOMANNOW.GR LOVES...