6 νέες πρωτότυπες τεχνικές για να βάψετε τα πασχαλινά αυγά

Ήρθε η ώρα να βάψουμε τα πασχαλινά μας αυγουλάκια, αλλά επειδή θέλουμε εκτός από τα παραδοσιακά κόκκινα να ετοιμάσουμε και μερικά διαφορετικά και πιο πρωτότυπα, σας παρουσιάζουμε νέες τεχνικές. Τις τεχνικές με τα λαστιχάκια και τα σελοτέιπ που περνάμε γύρω από τα αυγά πριν τα βάψουμε  τις ξέρουμε, οπότε εδώ θα δούμε λίγο πιο "προχωρημένες" και πραγματικά εντυπωσιακές συνταγές για τα πασχαλινά αυγά. Ξεκινάμε; 

1. Tεχνική με χαρτοπετσέτα - Κόβετε με ψαλίδι σχέδια από χαρτοπετσέτες και με υγρή κόλλα, κολλάτε πάνω στα αυγά. 

2. Τεχνική με δαντέλα- Παίρνετε χάρτινη δαντέλα από το σούπερ μάρκετ, κόβετε τα σχέδια που θέλτε με ψαλίδι και με κόλλα υγρή κολλάτε πάνω σε βαμμένα αυγά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ

3. Τεχνική με κορδέλες- Τυλίξτε με πολύχρωμες κορδέλες τα πασχαλινά σας αυγά και δημιουργήστε πολύχρωμες ρίγες και όχι μόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο κορδέλες με χρώμα αλλά και με σχέδια. Κολλάτε με κόλλα πάνω στα αυγά.

4. Πασχαλινά αυγά σαν... λάχανα- Εδώ θα φανούν οι... ζωγραφικές σας ικανότητες. Βάφετε πράσινα τα αυγά σας και με ένα πινέλο (με λεπτή μύτη) και λευκή μπογιά ζωγραφίζετε τα... λάχανα.

5. Πασχαλινά αυγά διακοσμημένα με χρυσά διακοσμητικά- Πρωτότυπα πασχαλινά αυγά που γίνονται ως εξής. Βουτάτε σε κόλλα υγρή μικρά παχαλινά διακοσμητικά κι αμέσως μετά σε ένα μπολ με γκλίτερ. Έπειτα τοποθετείτε με κόλλα πάνω στο κάθε αυγό.

6. Πασχαλινά αυγά με κομφετί- Τόσο εύκολη και ταυτόχρονα πρωτότυπη ιδέα, να κολλήσετε μικρά κομφερί πάνω στα αυγουλάκια σας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ, Η ΝΕΑ  ΤΕΧΝΙΚΗ "ΜΑΡΜΑΡΟ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ

Μπείτε στη μεγάλη παρέα του womanow.gr για να παίρνετε ιδέες κι έμπνευση για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή! Ακολουθήστε μας στο instagram κάνοντας κλικ εδώ και στο facebook πατώντας εδώ.

WOMANNOW.GR LOVES...