Διακόσμηση τζακιού για την άνοιξη

Τώρα που ο καιρός ανοίγει είναι η τέλεια ευκαιρία ν΄ανανεώσεις εύκολα το σπίτι σου, βάζοντας μικρές διαφορετικές πινελιές διακόσμησης παντού; Μια ιδέα υπέροχη είναι η διακόσμηση του τζακιού για την άνοιξη. Σίγουρα θ΄αναρωτηθείς πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν σ΄ένα τζάκι που μάλιστα δεν χρησιμοποιείται. Κι όμως επειδή το τζάκι μας αυτή την εποχή δεν ανάβει, οι ιδέες διακόσμησης για την άνοιξη είναι πολλές. Κάποιες από αυτές, μπορείς να τις κρατήσεις και το φθινόπωρο. Θέλεις μερικές ιδέες; Βάλε πίνακες, λουλούδια, φυτά κι ανανέωσε με στυλ το τζάκι σου!

Διακόσμηση τζακιού για την άνοιξη  

Διακόσμηση τζακιού για την άνοιξη

1. Βάλτε ένα καλάθι μέσα στο τζάκι και τοποθετήστε πάνω ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Μερικά λευκά βάζα, κανάτες, κηροπήγια με πράσινα κλαδιά είναι μια ωραία ιδέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 8 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

2. Τοποθέτησε μικρά ή μεγαλύτερα βαζάκια με λουλούδια πάνω στο τζάκι για μια πραγματικά ανοιξιάτικη διακόσμηση. Εδώ τα διακοσμητικά σας δεν χρειάζεται να είναι ομοιόμορφα, αφού θα "παίξετε" mix and match!

3. Η πιο ωραία ιδέα κατά την άποψή μας για το τζάκι σας την άνοιξη. Γλαστράκια λευκά σε μικρά και μεσαία μεγέθη με πράσινα πλατύφυλλα φυτά. Για να φαίνεται γεμάτο το τζάκι σας στο εσωτερικό του, μπορείτε να βάλετε ένα μικρό σκαμπό ή σιδερένιες βάσεις που θα βρείτε σε φυτώρια, ώστε να σηκώνονται πιο ψηλά τα γλαστράκια σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

4. Βάλτε πίνακες με χρώμα ανοιξιάτικο πάνω στο τζάκι σας. Μπορείτε ακόμη και μόνη σας να τους φτιάξετε, αφού αυτό που χρειάζεστε είναι καδράκια και φύλλα ταπετσαρίας ή αυτοκόλλητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ

Μπείτε στη μεγάλη παρέα του womannow.gr, πάρτε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή! Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook εδώ κι ακολουθήστε μας στο instagram εδώ!

WOMANNOW.GR LOVES...