5 ρομαντικές εκπλήξεις για να του κάνετε, του Αγίου Βαλεντίνου

b434578bf9fb1b39bee3d70bdae6eb7dΤον Άγιο Βαλεντίνο, πολλά κορίτσια έχουν πάψει να τον πιστεύουν εδώ και πολλά χρόνια, άλλα βρίσκουν χαριτωμένη όλη αυτή την κατακόκκινη γιορτή για να ξαναπούν και να ξαναδείξουν στον αγαπημένο τους πως νιώθουν γι αυτόν. Κάποια άλλα είναι απλώς... πολύ ερωτευμένα. Αν ψάχνετε ιδέες για το τι θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα, εμείς έχουμε μερικές...

1. Breakfast. Θα σας λέγαμε να ξεκινήσετε με ένα πρωινό στο κρεβάτι, αλλά θα έχετε χρόνο ή θα τρέχετε να προλάβετε τη δουλειά; Αν τα καταφέρετε, φτιάξτε του αυγά με μπέικον, κρέπες, κρουσάν, σμούθις, ό,τι του αρέσει και πηγαίνετε του τον δίσκο στο κρεβάτι μαζί με τον πιο σέξυ εαυτό σας... Αν  σήμερα αυτό δεν το καταφέρετε, δεν πειράζει κι αύριο μέρα είναι!

2. Tαξίδι. Σχεδιάστε να φύγετε. Όχι πολύ μακριά, ούτε για πολύ. Απλώς να μείνετε κάπου αλλού, οι δυο σας, σ ένα περιβάλλον που θα ξαναζωντανέψει το πάθος, θα έχετε αφήσει μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα κοιμηθείτε μέχρι ό,τι ώρα θέλετε πίνοντας τον καφέ σας το πρωί στη φύση. Τι λέτε; Κλείστε ένα ξενοδοχείο... τώρα!

3. Μαγειρική. Ετοιμάστε του το αγαπημένο του φαγητό. Σίγουρα το ξέρετε κι αν δεν είστε σίγουρη, πηγαίνετε σε ασφαλείς επιλογές. Κρέας, φιλέτο, μια τάρτα, πατάτες κι ένα καλό κρασί. Δεν υπάρχει άντρας να μπορέσει ν΄αντισταθεί σ΄αυτούς του πειρασμούς!

4. Λόγια αγάπης. Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού. Πηγαίνετε σ΄εκείνο το μέρος που γνωριστήκατε ή σ΄εκείνο το εστιατόριο που σας είπε για πρώτη φορά "σ ΄αγαπώ". Ξαναζήστε για λίγο πάλι εκείνες τις στιγμές...

5. Η εμφάνιση. Ζητήστε του να επιλέξει εκείνος τα ρούχα που θα φορέσετε. Οδηγήστε τον στη ντουλάπα σας και ζητήστε του γι αυτή τη βραδιά να σας ντύσει εκείνος. Με όποια ρούχα του αρέσουν. Θα νιώσει καταπληκτικά και θα σας φλερτάρει όλο το βράδυ!

Και φυσικά όλ΄αυτά ή κάποιο από αυτά συνδυάζονται με μεγάλες αγκαλιές και καυτά φιλιά μέχρι το πρωί. Γιατί δεν υπάρχει άντρας που να μην θέλει να κάνει... σεξ. Τα έχουμε πει αυτά εξάλλου! Καλά να περάσετε!

  • Αν θέλετε να στρώσετε τραπέζι st. valentines πάρτε ιδέες εδώ!
  • Κι αν θέλετε να ετοιμάσετε μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς δείτε πώς θα φτιάξετε τη βάση, πατώντας εδώ!

 

WOMANNOW.GR LOVES...