5 πράγματα που πρέπει να κάνουμε μετά το ντους για τέλεια επιδερμίδα!

BIGΜόλις κάνατε ένα αναζωονητικό ντους. Τώρα λοιπόν, που οι πόροι είναι ανοιχτοί, είναι η καλύτερη στιγμή για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας. Δείτε τι πρέπει να κάνετε βήμα βήμα!

1. Ενυδατώστε το δέρμα σας

Πριν ακόμη σκουπιστείτε καλά, βάλτε ένα ενυδατικό λάδι σε όλο σας το σώμα ή μια κρέμα ενυδάτωσης ώστε να "φυλακιστεί" η ενυδάτωση, στο δέρμα σας. Κάντε απαλές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια κι ανεβαίνοντας προς τα πάνω, στους γλουτούς, την κοιλιά, τα χέρια.

2. Σκουπίστε απαλά το σώμα σας 

Τώρα με μια απαλή πετσέτα, σκουπίστε το σώμα σας. Μην το τρίβετε με βίαιες κινήσεις γιατί μπορεί να δημιουργήσετε ερεθισμούς στο ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα. Μη νομίζετε πως θα χάσετε χρόνο, ίσα ίσα!

3. Βάλτε serum στο πρόσωπό σας

Οι πόροι λοιπόν είναι ανοιχτοί, το ζεστό νερό και ο ατμός έχουν κάνει τη δουλειά τους και ήρθε η στιγμή για να βάλετε ορούς serum στο πρόσωπό σας. Κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα για να απορροφηθεί τέλεια.

4. Βάλτε λάδι στα μαλλιά σας 

Πριν τα χτενίσετε, βάλτε λάδι στα μαλλιά σας για να γίνουν λεία, απαλά και να μην σπάσουν με το βούρτσισμα. Επιμείνετε στις άκρες κι έπειτα χτενίστε τα με μια χτένα με με αραιά δόντια.

5. Περιποιηθείτε τα νύχια σας 

Τα πετσάκια και τα νύχια έχουν μαλακώσει. Μπορείτε λοιπόν τώρα να  περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας, κόβωντας τα πετσάκια και τις παρονυχίδες.

Θέλετε κι άλλες ιδέες για την ομορφιά, το μακιγιάζ, τη μόδα; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να τα μαθαίνετε όλα!

WOMANNOW.GR LOVES...