5 μυστικά που δεν ξέρουμε για τους άντρες

Πόσες κουβέντες έχουμε κάνει εμείς οι γυναίκες με τις φίλες μας, προσπαθώντας ν΄αποκωδικοποιήσουμε τη συμπεριφορά των ανδρών... Πόσες νύχτες δεν έχουμε κλάψει γιατί "μεταφράσαμε" λάθος μια αντρική συμπεριφορά, που το επόμενο πρωί καταλάβαμε πως ήταν απλώς μια... παρεξήγηση. Οι άντρες είναι απλοί στον τρόπο που σκέφτονται και συμπεριφέρονται. Δεν κάνουν πολύπλοκες σκέψεις αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Έχουν μυστικά που αν δεν τα γνωρίζουμε δεν θα μπορέσουμε να τους προσεγγίσουμε. Ποια είναι τα 5 μυστικά των ανδρών,που πρέπει να ξέρουμε εμείς οι γυναίκες;  

1. Οι άντρες φοβούνται την απόρριψη 

Ένας άντρας είναι πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστεί την απόρριψη απ΄ότι μια γυναίκα κι ο λόγος είναι ότι στην ουσία, ο άντρας κάνει την πρώτη κίνηση. Ο άντρας θα κοιτάξει μια γυναίκα που του αρέσει, θα την πλησιάσει, θα της προσφέρει ποτό για να κάνει την πρώτη γνωριμία και τελικά να ζητήσει ένα ραντεβού. Πολλές γυναίκες, όσο κι αν τους αρέσει ένας άντρας κοιτούν από την άλλη, δεν του δίνουν αρκετή σημασία ( κι αυτό είτε από συστολή, είτε για να μην τις θεωρήσουν "εύκολες", είτε γιατί κι εκείνες φοβούνται πως ίσως δεν αρέσουν) κι έτσι εκείνος, διστάζει στην αρχή. Άρα ας έχουμε στο μυαλό μας οι γυναίκες, πως μπορεί οι άντρες να είναι κυνηγοί και να τους αρέσει το "παιχνίδι", όμως χρειάζονται χρόνο για να πάρουν το ρίσκο μιας ενδεχόμενης... απόρριψης!

2. Οι άντρες έχουν απο μικροί  κοινωνική πίεση 

Οι άντρες μεγαλώνουν με το βάρος ότι πρέπει ν΄αρέσουν στις γυναίκες, πρέπει να μπορούν να τις κατακτήσουν, πρέπει να πάρουν πρωτοβουλία στο φλερτ και τον έρωτα. Άρα έχουν μεγάλη πίεση κοινωνικά σε αντίθεση με τις γυναίκες, που απλώς περιμένουν να απορρίψουν ή ν΄αποδεχθούν έναν άντρα που τις φλερτάρει. Αυτή η πίεση μπορεί να μεγαλώσει στο μυαλό τους, όταν τους αρέσει μια γυναίκα και φοβούνται, επειδή μπορεί να μην έχουν αυτοπεποίθηση, να κάνουν ένα βήμα πίσω, να το ξανασκέφτονται, για να μην φανούν... οι χαμένοι της υπόθεσης. Μάλιστα μπερδεύονται και με τα μηνύματα που παίρνουν απο μικροί. "Να είσαι κύριος" λένε οι γονείς κι όταν ο άντρας πηγαίνει σπίτι της μια κοπέλα και δεν κάνει... κίνηση, εκείνη το επόμενο πρωί λέει στις φίλες της ότι δεν άξιζε ο τύπος γιατί προφανώς και ήθελε να κάνει... κίνηση. 

Οι άντρες θεωρούν πως μια γυναίκα  μπορεί να βγει έξω, ντυμένη, φτιαγμένη και να έχει όποιον άντρα θελήσει δίπλα της. Γιατί έχει μάθει να σαγηνεύει, να συμπεριφέρεται ερωτικά όταν το θέλει και τελικά να έχει αυτό που επιθυμεί. Οι άντρες λοιπόν θεωρούν πως οι σχέσεις είναι εύκολες για μια γυναίκα, ενώ για εκείνους όχι! 

3. Οι άντρες δεν ζητούν βοήθεια 

Πάλι έχουμε να κάνουμε εδώ με τον τρόπο που η κοινωνία μεγαλώνει τα αγόρια. Τα θέλει ανεξάρτητα και χωρίς να ζητούν βοήθεια, αφού κάτι τέτοιο θα δείξει αδυναμία. Άρα αν πετύχετε έναν άντρα που του αρέσετε πολύ και σας αρέσει, σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του, μπορεί η ιστορία σας να λήξει άδοξα, επειδή απλώς δεν γνωρίζατε τι περνούσε, αφού όχι μόνο δεν ζήτησε βοήθεια, αλλά ούτε καν το μοιράστηκε μ΄εσάς! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 18 ΜΥΣΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ

4. Οι άντρες δεν ξέρουν να "διαβάζουν" συμπεριφορές 

Αν το στοίχημα ήταν να παλέψουν, να αλλάξουν λάστιχο στο αυτοκίνητο ή να σηκώσουν δυο βαριές κούτες, οι άντρες θα υπερτερούσαν σε σχέση με τις γυναίκες. Στις σχέσεις όμως μεταξύ των δυο φύλων, που χρειάζεται ένας άντρας να καταλάβει και να "διαβάσει" τη συμπεριφορά, δυστυχώς (για εκείνους) κερδισμένες βγαίνουν οι γυναίκες. Οι άντρες έτσι είναι φτιαγμένοι και χρειάζεται εμπειρία και χρόνια για να καταφέρουν να μας... καταλάβουν. Γι αυτό και βλέπουμε άντρες που έχουν περάσει τα 40 να είναι καρδιοκατακτητές (κι ας μην είναι τόσο γοητευτικοί) σε σχέση με άντρες 25 και 30 χρόνων.

5. Οι άντρες δεν ξέρουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους 

Πάλι εδώ παίζει ρόλο ο τρόπος που έχουν μεγαλώσει όχι μόνο στο σπίτι τους, αλλά στην κοινωνία. Οι γυναίκες έχουν το πλεονέκτημα να μιλούν για όσα νιώθουν, ενώ οι άντρες όχι. Ίσως το θεωρούν αδυναμία. Έτσι όπως δεν θα ζητήσουν βοήθεια, δεν θα μπορέσουν ν΄ανοιχτούν, να μιλήσουν να δείξουν πώς αισθάνονται όχι μόνο γιατί χρειάζονται χρόνο για να εμπιστευτούν μια γυναίκα, αλλά κι επειδή δεν ξέρουν! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΈΝΑΝ ΆΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ

Θέλεις κι άλλα άρθρα για σχέσεις, μόδα, ομορφιά; Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σένα! 

WOMANNOW.GR LOVES...