5 διαφορετικοί τρόποι για να βάλετε eye liner

1c17fa4da40f1766d0500567016365deΤο eye liner αναδεικνύεται ξανά, σε must στο μακιγιάζ. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι είχαν να δείξουν στις πασαρέλες τους διαφορετικούς τρόπους για να βάζουμε το eye liner μας και να φαίνονται τα μάτια μας μεγαλύτερα, δραματικότερα, πιο σχιστά ή απλώς ελάχιστα τονισμένα... Δείτε ποιες είναι οι πιο hot γραμμές

και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

1.Classic cat: Η γραμμή ακολουθεί τη γραμμή του ματιου και τελειώνει ομαλά στην εξωτερική γωνία

2.Dramatic cat: Η γραμμή ακολουθεί τη γραμμή του ματιού και  στην εξωτερική γωνία ανεβαίνει αρκετά. Αλλιώς λέγεται και winged

3.Τhick mod: Η γραμμή ακολουθεί τη γραμμή του ματιού αλλά είναι πολύ παχιά.

4. Double winged: Είναι όπως η dramatic cat μόνο που τώρα βάζετε eye liner και στο κάτω μάτι με το τελείωμα να το κάνετε προς τα κάτω.

5. Runway chic: Μια πολύ λεπτή γραμμή στη γραμμή του ματιού κι ακόμη μία όμως στο τελείωμα του κινητού βλεφάρου. Σκεφτείτε πως κατι τέτοιο έκανε η Τουϊγκυ απλώς πιο έντονο και δραματικό!

Πώς θα κάνετε το dramatic cat:

a41b54f37491dd0b76156ce2a0b3ba4fΔείτε τώρα βήμα βήμα πώς θα βάλετε eye liner για να μην κάνετε ποτέ λάθος, όποιο σχήμα κι αν επιλέξετε. Εμείς εδώ σας δείχνουμε το dramatic cat!

SUPER TIP: Πάντα πριν βάλετε eye liner να περνάτε τη γραμμή μ΄ένα μαύρο μολύβι, ώστε και να σβήνει εύκολα σε περίπτωση λάθους αλλά και να μπορείτε να περνάτε από πάνω, σταθερά και σίγουρα το eye liner σας!

WOMANNOW.GR LOVES...