4 γρήγορες θεραπείες για φρέσκο πρόσωπο, με άμεσο αποτέλεσμα

18880641fce14f96ab4380b5c5064831Έχετε ένα ραντεβού ή μια πρόσκληση τις επόμενες ημέρες και θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει σφιχτό και λαμπερό;   Πράγματι, είναι τελευταία στιγμή αλλά για να δούμε, τι περιθώρια έχουμε για μια φρέσκια εμφάνιση μέσα σε 3-4 ημέρες;

Εμείς, ζητήσαμε τη γνώμη του πλαστικού χειρουργού  Δρ. Σπύρου Βλάχου, ο οποίος μας πρότεινε 4 λύσεις που δεν έχουν χρόνο αποθεραπείας. Δηλαδή, απαγορεύονται θεραπείες που ξεφλουδίζουν, θεραπείες που αφήνουν “κακάδια”, θεραπείες που κάνουν μελανιές, θεραπείες που ερεθίζουν το δέρμα για πολλές ημέρες, αλλά ταυτόχρονα να έχουν και τέλειο αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία: Η πρώτη θεραπεία που πληροί τα παραπάνω κριτήρια είναι η μεσοθεραπεία. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία του προσώπου, όπου εγχύεται σε όλη την επιφάνεια του δέρματος ένα διάλυμα που περιέχει συνήθως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, υαλουρονικό. Αυτά όλα είναι συστατικά που υπάρχουν ήδη στο δέρμα μας. Δεν τοποθετούμε λοιπόν κάτι ξένο, κάτι εξωγενές. Απλά βάζουμε στο δέρμα μας παραπάνω από ό,τι αυτό ήδη διαθέτει. Αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα να δείχνει το δέρμα μας πιο φρέσκο, πιο νεανικό, πιο ενυδατωμένο και να το αισθανόμαστε πιο απαλό. Για να γίνει η θεραπεία πρέπει πρώτα να εφαρμοσθεί στο δέρμα μια ειδική κρέμα (για 40 λεπτά περίπου) που το μουδιάζει και έτσι γίνονται ανεκτά τα τσιμπήματα. Ο ερεθισμός από τα τσιμπήματα διαρκεί λίγες ώρες και σε κάθε περίπτωση την επόμενη ημέρα δεν φαίνεται τίποτα. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 4 με 8 εβδομάδες.

Yαλουρονικό και botox: Οπωσδήποτε οι εφαρμογές του μπότοξ και του υαλουρονικού είναι θεραπείες που δίνουν άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα και δεν δημιουργούν κάποιον ερεθισμό, πέρα από λίγη κοκκινίλα που διαρκεί για λίγες ώρες στα σημεία των τσιμπημάτων. Οι ρυτίδες του μετώπου, του μεσοφρύου, το πόδι της χήνας καθώς και οι ρινοπαρειακές αύλακες απλά “σιδερώνονται” με χαρακτηριστική ευκολία. Αν ο γιατρός που κάνει την εφαρμογή έχει την απαραίτητη εμπειρία, το αποτέλεσμα τότε είναι και απόλυτα φυσικό στην εμφάνισή του, χωρίς να προδίδει ότι “κάτι” έχει γίνει.

Θεραπεία new life: Τέλος, θεραπεία κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής είναι αυτή του New Life, ενός μηχανήματος που βασίζεται στη διέγερση των μυών του προσώπου με τη χρήση ειδικών κυματομορφών ρεύματος που διοχετεύονται στο δέρμα του προσώπου με ειδικές κεφαλές. Η θεραπεία διαρκεί από 30 έως 60 λεπτά και όταν γίνεται αισθάνεται κανείς σαν να του γίνεται ένα μασάζ, δεν υπάρχει καθόλου πόνος. Μετά το τέλος της θεραπείας, η όψη του δέρματος είναι αναζωογονημένη και το πρόσωπο είναι πιο σφιχτό. Το αποτέλεσμα διαρκεί ελάχιστες ημέρες, αλλά είναι ικανό να δώσει λάμψη για μια ιδιαίτερη βραδιά που μπορεί να ακολουθήσει.

Αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για πρωτοποριακές θεραπείες κάντε κλικ στο bestcosmetic.gr

WOMANNOW.GR LOVES...