3 τρικ μακιγιάζ για αδύνατο πρόσωπο και μύτη...γαλλική !

dedf196870fdbcc440553aedd96fab26Το μακιγιάζ μπορεί πραγματικά να κρύψει ατέλειες του προσώπου, ν΄αναδείξει τα ωραιότερα χαρακτηριστικά και με εύκολα τρικ που ξέρουν οι επαγγελματίες να κάνει ένα πρόσωπο στρογγυλό να αποκτήσει σέξι γωνίες, μια παχιά μύτη να... λεπτύνει και μια μακριά να...κοντύνει. Για να δούμε πώς!

1. Κάντε το πρόσωπό σας να φωτιστεί: Με μια πούδρα λάμψης, αρκετά πιο ανοιχτή από το χρώμα του προσώπου σας, απλώνετε με μεγάλο πινέλο πούδρας μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια (εκεί όπου έχετε βάλει κονσίλερ) και στη νοητή κάθετη γραμμή στη μέση του προσώπου, μέτωπο, άκρη μύτης και πιγούνι.

2.Κρύψτε κιλά από το πρόσωπό σας:  Mένα πινέλο βουτηγμένο σε τερακότα κάνετε μια νοητή γραμμή στο μάγουλό σας που θα ξεκινάει από το ύψος του αυτιού και θα καταλήγει περίπου λίγο πριν από το στόμα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μ΄ένα πιο σκούρο make up που θ΄απλώσετε όμως πολύ καλά μ΄ένα σφουγγαράκι.

3. Μικρύνετε τη μύτη σας: Mε το ίδιο πινέλο με την τερακότα περνάτε τη βάση του κεφαλιού, κοντά στα μαλλιά και σχεδιάζετε και το περίγραμμα της μύτης.

  • Αν είναι πιο παχιά το περίγραμμα δεξιά κι αριστερά στο κόκκαλο ,το κάνετε πιο έντονο αλλά σωστά σβησμένο.
  • Αν είναι πιο μακριά, την "κονταίνετε" βάζοντας την τερακότα ή το σκούρο μέικ απ την άκρη της μύτης.

Τώρα μ΄ένα σφουγγαράκι απλώνετε πολύ καλά όλ΄αυτά για να μην φαίνονται σαν... μουτζούρες στο πρόσωπό σας. Βάζετε ρουζ χαμογελώντας για να βρείτε το σωστό σημείο στα ζυγωματικά και είστε έτοιμες!

WOMANNOW.GR LOVES...