10+ 1 μυστικά για το μακιγιάζ ματιών σας

81de5ec1d3f6b269f3d5a6d058c4d0d8Κάντε τέλειο μακιγιάζ ματιών μαθαίνοντας μικρά αλλά τόσο σημαντικά μυστικά και μαγνητίστε τους πάντες με το βλέμμα σας!

1. Φωτίστε το πρόσωπό σας. Βάλτε μια γυαλιστερή σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας στην εσωτερική γωνία του ματιού για να φωτιστεί όλο το πρόσωπό σας!

2. Πότε θα βάλετε κονσίλερ. Βάλτε κονσίνλερ κάτω από τα μάτια σας, μετά τη βάση του make-up και όχι πριν για να καλύψετε ακόμη καλύτερα τους μαύρους κύκλους.

3. Έχετε πρησμένα μάτια; Αν τα μάτια σας είναι πρησμένα, χρησιμοποιήστε μια όχι πολύ φωτεινή απόχρωση concealer γιατί έτσι θα τονισθούν περισσότερο.

4. Θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας; Για να τονίσετε το βλέμμα σας περάστε μαύρο μολύβι και στην πάνω και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων αλλά και μέσα στο μάτι. Πάντα να σβήνετε τις σκληρές γραμμές μ΄ένα πινέλο.

5. Όταν κάνετε smokey eyes. Ο πιο βασικός κανόνας όταν κάνετε ένα dark smokey μακιγιάζ στα μάτια σας, είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο σε φυσικούς τόνους (χείλη, μάγουλα). Αν θέλετε να δείτε πώς γίνεται βήμα βήμα το smokey eyes, κάντε κλικ εδώ!

6.  Σκιές στον ίδιο τόνο. Για βλέμμα με ένταση, χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα σε δυο διαφορετικούς τόνους για το κινούμενο βλέφαρο και την εξωτερική γωνία. Δηλαδή μοβ ανοιχτό και μοβ σκούρο, μπλε ανοιχτό, μπλε σκούρο κ.ο.κ

7. Για καστανά μάτια. Αν έχετε καστανά μάτια να ξέρετε πως η μπλε σκούρα σκιά ή μολύβι σας ταιριάζει πολύ!

8. Για γαλάζια μάτια. Αν έχετε γαλάζια μάτια να θυμάστε πως η ζεστή χάλκινη απόχρωση μιας σκιάς, το χρυσό και το καφέ της σοκολάτας αναδεικνύουν το φυσικό σας χρώμα.

9. Για πράσινα μάτια. Αν έχετε πράσινα μάτια οι μοβ αποχρώσεις, το χρώμα της λεβάντας αλλά και το δαμασκηνί σας πάνε φοβερά!

10. Το λάθος της σκιάς. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μια σκιά στο ίδιο χρώμα με τα μάτια σας.

11. Ξυπνήσατε το πρωί με πρησμένα μάτια; Τρίψτε ένα παγάκι για να μειωθεί το πρήξιμο.

Το τέλειο μακιγιάζ ματιών ολοκληρώνεται με μια μάσκαρα που θα βάλετε σωστά στις βλεφαρίδες σας. Δείτε εδώ πώς θα το κάνετε!

WOMANNOW.GR LOVES...