Τα πιο στιλάτα κοντά κουρέματα της σεζόν

big short hairshort hair style4short haircutshort hairstyle8short hairstyle9Μπορεί να το σκέφτεστε καιρό και να μην το τολμάτε. Να θέλετε μια αλλαγή αλλά να μην σας αρκεί να κόψετε απλώς τη... φράντζα σας! Τα κοντά μαλλιά είναι ξανά στη μόδα, ακόμη και τα αγορίστικα... και δίνουν ένα πολύ δυναμικό και μοντέρνο στυλ. Τι λέτε, θα κάνετε την αλλαγή στην εμφάνισή σας κόβοντας τα μαλλιά σας; Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες όπως επίσης σας λέμε και τι πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε τη μεγάλη...απόφαση!

1.Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά και θέλετε να τα κόψετε μην το κάνετε μέσα σε μια μέρα, μεμιάς. Ξεκινήστε στο πρώτο ραντεβού σας στο κομμωτήριο κόβοντάς τα τρία δάχτυλα. Την επόμενη φορά αποφασίστε να τα κόψετε καρέ. Αμέσως μετά θα είναι πολύ πιο εύκολο να πάρετε την απόφαση να τα κόψετε ακόμη πιο πολύ ή όχι.

2.Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά πρέπει να μιλήσετε με τον κομμωτή σας για το μήκος και το κούρεμα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να είστε χτενισμένη ακόμη κι όταν δεν μπορείτε να πάτε στο κομμωτήριο. Γιατί ένα κοντό κούρεμα μπορεί να δείχνει υπέροχο μόλις βγείτε από την πόρτα του κομμωτηρίου, αλλά σκεφτείτε πώς θα δείχνει μόλις βγείτε από την πόρτα του μπάνιου σας... Τα σγουρά μαλλιά "κλέβουν" επιπλέον πόντους κι επίσης χρειάζονται σχεδόν πάντα φορμάρισμα.

3.Ένα κοντό κούρεμα δείχνει το πρόσωπό σας. Φροντίστε λοιπόν πάντα τα φρύδια σας να είναι καλοσχηματισμένα και να φοράτε μάσκαρα κι ένα ρουζ.

4.Αν έχετε ίσια μαλλιά, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Λούζεστε, τα στεγνώνετε και είστε έτοιμες. Γενικά τα κοντά μαλλιά θέλουν πολύ λίγο χρόνο για να τα περιποιηθείτε.

5.Μην αποφασίσετε να κουρευτείτε επειδή δε νιώθετε καλά ψυχολογικά.Κι αυτό γιατί το αποτέλεσμα όσο ωραίο κι αν είναι αποκλείεται να σας ικανοποιήσει. Αφήστε το για μια άλλη στιγμή που σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

6. Να ξέρετε εξαρχής οτι οι πρώτες αντιδράσεις των φίλων σας, ακόμη και του συντρόφου σας, μπορεί να μην είναι αυτές που περιμένετε. Μην δίνετε σημασία, αφού απλώς δεν σας έχουν συνηθίσει με κοντά μαλλιά...

7.Ο,τι κι αν αποφασίσετε μην αμελείτε ποτέ να τα περιποιείστε με μάσκες μαλλιών και λάδι που τα θρέφει. Σίγουρα πάντως, όταν τα ξαναμακρύνετε θα είναι πολύ πιο υγιή.

WOMANNOW.GR LOVES...