Τα νέα openings στον κόσμο το 2016

4 νέα openings με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν σε όλο τον κόσμο οι φιλότεχνοι, οι ποδοσφαιρόφιλοι, οι θαυμαστές των abba αλλά και τα μικρά παιδιά στην άλλη πλευρά της γης... Για να δούμε λοιπόν, ακόμη κι αν εμείς δεν πάμε ταξίδι στο εξωτερικό, τι συμβαίνει στον κόσμο!

ΛΟΥΒΡΟ στο Αμπου Ντάμπι

LOUVRE ABU DHABIΈνα καταπληκτικό κτίριο, αρχιτεκτονικό επίτευγμα, πάνω σε μια τεχνητή λίμνη πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του μέσα στο 2016 για να φιλοξενήσει μόνιμες συλλογές αλλά και περιοδικές εκθέσεις με αριστουργήματα τέχνης. Μάλιστα τα μεγαλύτερα γαλλικά μουσεία πρόκειται να δανείσουν στο νέο Λούβρο 300 έργα του Βαν Γκογκ, Μονέ και Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

DISNEYLAND στην Κίνα

SHANGAI DISNEY RESORTΈνα ακόμη τεράστιο πάρκο της Disney για βόλτες και πολύ παιχνίδι ανοίγει τις πύλες του στην Σανγκάη μέσα στη νέα χρονιά. Είναι το Shangai disney resort, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να περιηγηθεί στο Μαγικό Βασίλειο με το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής παραμυθένιο κάστρο, σε 6 θεματικές περιοχές από τις οποίες δεν θα λείπουν φυσικά οι πειρατές της Καραϊβικής αλλά ο "Lion King"

Mamma Mia the party, στην Σουηδία

mama miaΈνα νέο θεματικό εστιατόριο με πολλή Ελλάδα, χορό και μουσική ανοίγει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και αναβιώνει για μικρούς και μεγάλους τον μύθο των ABBA. Πρόκειται για το mamamia the party, ένα διαδραστικό εστιατόριο με μουσική ντίσκο, φαγητό ελληνικό (ναι, ναι σουβλάκι) με τους επισκέπτες να μπορούν να πάρουν μέρος στην παράσταση που θα εκτυλίσσεται γύρω τους, χορεύοντας και τραγουδώντας!

FIFA World football μουσείο στην Ελβετία 

fifaΤο παλάτι του ποδοσφαίρου, η χαρά για κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αγόρι ανοίγει στην Ζυρίχη της Ελβετίας την άνοιξη του 2016! Στο κέντρο της πόλης σε έναν χώρο 3500 τετραγωνικών μέτρων το μουσείο της FIFA αυτό θα παρουσιάζει όλη την ιστορία  του ποδοσφαίρου, θα έχει τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων, ένα γιγαντιαίο φλίππερ και φυσικά το παγκόσμιο κύπελλο!

WOMANNOW.GR LOVES...