Πώς θ΄ανανεώσετε το σπίτι σας με 5 κινήσεις

Θέλετε ν΄ανανεώσετε το σπίτι σας αλλά εύκολα και οικονομικά; Εξάλλου δεν είναι εποχές για έξοδα, αλλά θέλετε μια μικρή αλλαγή και σκεφτήκατε να ξεκινήσετε από το σπίτι σας. Αν έχετε εξαντλήσει όλες τις αλλαγές με τη θέση του καναπέ και της τραπεζαρίας, δείτε 5 κινήσεις με τις οποίος μπορείτε πράγματι να νιώσετε ανανεωμένοι στο σπίτι σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: IΔΕΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

1. Κρεμάστε μερικά ράφια στους τοίχους

rafiaΝα μια εύκολη ιδέα που μάλιστα θα σας φανεί και πολύ πρακτική αφού θα τοποθετήσετε έτσι βιβλία και αντικείμενα που τα έχετε σκορπισμένα από δω κι από κει. Ένα κομμάτι ξύλου και σχοινιά για να το κρεμάσετε είναι αρκετά για να δώσει στυλ και να κάνει την αλλαγή σε έναν χώρο του σπιτιού σας!

2. Ντύστε με ταπετσαρία τα... σκαλοπάτια σας

stairsΑν έχετε σκάλα, ακόμη κι αν είναι μικρή κι οδηγεί σε ένα δώμα, μπορείτε να "ντύσετε" κομμάτια της σκάλας με ταπετσαρία σε ό,τι χρώμα και σχέδιο εσείς επιλέξετε. Αυτό πραγματικά θ΄αλλάξει την εμφάνιση του σπιτιού σας!

3. Βάλτε έναν μαυροπίνακα στην κουζίνα σας 

home3Πρωτότυπη και νεανική ιδέα, ένας μαυροπίνακας στην κουζίνα πάντα είναι πρακτικός. Τοποθετήστε τον σε σημείο που φαίνεται για να δώσει στυλ και γράψτε πάνω του αυτά που ονειρεύεστε, σκέφτεστε ή απλώς (πιο πεζά) πρέπει να θυμηθείτε!

4. Κρεμάστε έναν πίνακα με μαγνητάκια για να αλλάζετε αυτά που θα γράφετε! 

magnet wallΑλλάζετε διάθεση; Αλλάξτε και τα γράμματα που θα έχετε "κολλήσει" στον μαγνητικό σας πίνακα, στο δωμάτιο, στην κουζίνα, στο σαλόνι σας!

5. Κάντε ένα σχέδιο με stencil ( όπως μια καρδιά) στην κρεβατοκάμαρά σας 

wallΔίνει χρώμα και το προσωπικό σας ύφος. Μια καρδιά με stencil ή ένα οποιοδήποτε σχέδιο που σας αρέσει, πάνω από το κομοδίνο, το κρεβάτι ή πλάι στη συρταριέρα σας θ΄ανανεώσει την κρεβατοκάμαρά σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 8 ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ

WOMANNOW.GR LOVES...