Πασχαλινή διακόσμηση για κάθε γωνιά του σπιτιού

Κάθε γωνιά του σπιτιού μπορεί να διακοσμηθεί και να "φορέσει" τα πασχαλιάτικά της, εύκολα και οικονομικά! Ρίξτε μια ματιά στον χώρο σας και αποφασίστε ποια σημεία θα διακοσμήσετε. Εκτός από την απλή λύση, μιας πιατέλας με αυγά και κουλουράκια, εμείς σας προτείνουμε μερικές ακόμη όμορφες ιδέες, πασχαλινής διακόσμησης. 

1. Ντύστε μπουκάλια κρασιού με ύφασμα και κορδέλες και μετατρέψτε τα σε ανθοδοχεία για ένα λουλούδι. Περισσότερα από δυο μπουκάλια θα σας δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλεια ιδέα για τον μπουφέ, ένα τραπεζάκι στο σαλόνι ή στο παράθυρο. 

2. Το πασχαλινό δέντρο είναι η αδυναμία μας... Ήδη σας δώσαμε πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε το δικό σας πασχαλινό δέντρο (θυμηθείτε τις κάνοντας κλικ εδώ). Μπορείτε τα κλαδιά να τα βάλετε σε μια κανάτα, να τα στολίσετε με αυγά και να ομορφύνετε έτσι τον πασχαλινό μπουφέ σας. 

3.  Κρεμάστε ένα πασχαλινό στεφάνι στην εξώπορτά σας. Με λουλούδια, αυγά και πασχαλινά διακοσμητικά. 

4. Σε μεγάλες γυάλες ή βάζα, βάλτε πολύχρωμα αυγουλάκια (κοστίζουν ελάχιστα στα καταστήματα εποχικών ειδών ή παιχνιδιών) και μερικά κεριά για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού ή το πασχαλινό τραπέζι σας! 

5. Ντύστε πασχαλινά και τη βεράντα ή τον κήπο σας, αν ειδικά εκεί θα υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας το Πάσχα και διακοσμήστε τον χώρο με γιρλάντες, πολύχρωμα μαξιλαράκια και διακοσμητικά κουνελάκια και αυγά! 

Θέλετε κι άλλες ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να εμπνευστείτε κι άλλο...

WOMANNOW.GR LOVES...