Οι πιο φρέσκες τάσεις της σεζόν, στα ψηλά τακούνια

shoes 5Τα παπούτσια και ιδιαιτέρως τα ψηλά τακούνια, αποτελούν για τις περισσότερες από εμάς τη μεγάλη μας αδυναμία. Κι έστω κι αν λόγω των συνθηκών πλέον δεν αγοράζουμε όσα ζευγάρια παπούτσια μας αρέσουν, σίγουρα θέλουμε να ξέρουμε τις νέες τάσεις

και να κάνουμε δικά μας αυτά που θα ερωτευθούμε... αληθινά!

shoes2 pradashoes1gucci shoes3shoes ferreΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Αυτό που είδαμε στις πασαρέλες για το φθινόπωρο 2013 και τον χειμώνα 2014 είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις. Χρώματα και υφάσματα μεταλλικά, τακούνια λεπτά ή πιο χοντρά από μέταλλο αλλά και στοιχεία τέτοια όπως αλυσίδες (το είδαμε στη CHANEL) καρφιά και και trucks για πολύ rock εμφανίσεις.

ΧΡΩΜΑΤΑ: Το μαύρο χρώμα παραμένει πάντοτε κλασικό, αλλά τώρα έρχονται να προστεθούν κι άλλα χρώματα όπως το κόκκινο, μπορντό, χρυσό, πράσινο, μεταλλικό μπλε, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είδαμε και διχρωμίες.

ΤΑΚΟΥΝΙΑ: Στα τακούνια πραγματικά τα έδωσαν όλα οι σχεδιαστές. Χρυσά κλουβιά για να στηριζόμαστε πάνω τους...δημιούργησαν οι DOLCE & GABBANA και συζητήθηκαν πολύ, η PRADA τετραγώνισε τα τακούνια της, ο JIL SANDER ακολούθησε γεωμετρικές φόρμες, ο οίκος GUCCI κινήθηκε κλασικά και θηλυκά με τακούνια στιλέτο.

ΜΠΟΤΕΣ: Οι μπότες και τα μποτάκια παίζουν φυσικά και εφέτος πολύ. Δυναμικό παρόν έδωσαν οι μπότες πάνω από το γόνατο, ο οίκος FERRE "έπαιξε" με δεσίματα στους αστραγάλους, ενώ ο οίκος VERSACE επέμεινε σε εντυπωσιακές ροκ επιλογές...

Αυτές είναι οι τάσεις, εμείς θα επιλέξουμε από αυτές, εκείνη που ταιριάζει στο style και την προσωπικότητά μας...γιατί μόνο έτσι θα νιώθουμε αληθινά γοητευτικές πάνω στα ψηλά μας τακούνια!

 

WOMANNOW.GR LOVES...