Νιώθεις άβολα σε ένα κάλεσμα; Να τι θα κάνεις

Νιώθεις άβολα σε ένα κάλεσμα; Να τι θα κάνεις

Παίρνεις μια πρόσκληση για ένα πάρτι, ένα κάλεσμα, μιά έξοδο με πολλούς φίλους (γνωστούς κι αγνώστους) και το πρώτο που λες είναι "ωχ"; Αν νιώθεις άβολα όταν βρίσκεσαι με πολύ κόσμο, σου έχουμε μερικά tips για να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι.

- Μην πας μόνη σου. Πάρε μαζί σου μια φίλη σου ή έναν φίλο σου. Βασικές προϋποθέσεις: να είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί, να σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να μην είναι ανταγωνιστικοί. Έτσι θα αισθανθείς ασφάλεια, θα πιάσουν εκείνοι την κουβέντα και με την ώρα θα "λυθείς" κι εσύ.

- Επικοινώνησε ουσιαστικά με αυτούς που γνωρίζεις. Όταν γνωρίζεις κάποιον είναι πολύ σημαντικά δυο πράγματα. Να τον κοιτάς στα μάτια και να θυμάσαι το όνομά του. Όταν στη συνέχεια του απευθύνεις το λόγο αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα θα έχεις κερδίσει το 50% της συμπάθειάς του. Κι αν τον ρωτήσεις με ενδιαφέρον γι αυτά με τα οποία ασχολείται λέγοντάς του μια καλή κουβέντα, τότε θα τον έχεις κερδίσει  100%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "ΔΙΑΒΑΣΤΕ" ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ

- Ντύσου όπως νιώθεις όμορφη και με αυτοπεποίθηση. Μην φορέσεις το πιο σέξυ σου φόρεμα, όσο κι αν σου ταιριάζει, αν δε νιώθεις βολικά μ΄αυτό. Ούτε φυσικά το πιο φαρδύ σου τζιν με το άσπρο σου μακό. Ντύσου σύμφωνα με την προσωπικότητα και το στυλ σου, μην επηρεάζεσαι από τις φίλες σου κι ανάδειξε τον πιο αληθινό και θηλυκό εαυτό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 MYΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

-Βρες μια αφορμή να μιλήσεις. Αν βλέπεις κάποιον που σου αρέσει και δεν ξέρεις πώς να τον πλησιάσεις, πήγαινε κοντά του και μετά από λίγη ώρα, ζήτησέ του να σου κρατήσει το ποτό ή την τσάντα για ένα λεπτό. Έχει παρατηρηθεί πως ζητώντας μια εξυπηρέτηση σ΄έναν άντρα, δημιουργείται οικειότητα.

- Κάτσε κάπου κεντρικά. Μην πας να κρυφτείς σε καμιά γωνιά και να κοιτάς από εκεί τα δρώμενα. Μείνε στο κέντρο της... σκηνής, χαλαρή με ένα θετικό βλέμμα και χαρούμενη διάθεση. Μίλησε με αυτούς που γνωρίζεις, ακόμη κι αν δεν σ΄ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτός που σ΄ενδιαφέρει, μπορεί να είναι κάπου εκεί και να σε κρυφοκοιτά καθώς κινείσαι στο χώρο.

-Ενημερώσου. Αν όλη μέρα βλέπεις netflix δεν θα ξέρεις τι γίνεται στον κόσμο και δεν μιλάμε μόνο σε επίπεδο πολιτικών εξελίξεων αλλά γενικότερα. Μάθε λοιπόν τα νέα της ημέρας στην Ελλάδα, το εξωτερικό, από την showbiz, διάβασε καμιά ενδιαφέρουσα έρευνα, ώστε να έχεις θέματα στα οποία μπορείς να συμμετάσχεις και να έχεις άποψη.

-Χαλάρωσε. Μετά από λίγη ώρα μάλλον θα έχεις χαλαρώσει κι αν όχι, σκέψου πως δεν κοιτά όλος ο κόσμος εσένα... Πιες ένα ποτό, χόρεψε, απόλαυσε τη βραδιά και αφέσου. Όταν θα σου έχει φύγει το άγχος 

Aκολούθησέ μας στο Instagram γιατί σου έχουμε εικόνες που θα σ΄εμπνεύσουν για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή!

Photo Amy Shamblen via unsplash
 

WOMANNOW.GR LOVES...