Κάντε τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων!

pop colorsΜας έχει συμβεί τόσες φορές. Ανοίγουμε την ντουλάπα αποφασισμένες να κάνουμε ένα τολμηρό καλοκαιρινό συνδυασμό. Το καινούργιο μας πορτοκαλί παντελόνι με… με τι χρώμα μπλούζα, (βαρεθήκαμε πάλι τα άσπρα μακό) τι χρώμα παπούτσια, κοσμήματα, τσάντα, ή ζακέτα; Διστάζουμε τελικά και καταλήγουμε σε ασφαλείς επιλογές για να συνδυάσουμε το παντελόνι ή το ξεχνάμε και φοράμε το μικρό μαύρο ή ασπρο φόρεμα. Λοιπόν τώρα, μοιραζόμαστε μαζί σας τον τροχό των χρωμάτων που θα μας βοηθήσει πολύ, ποτέ δεν θα ξανακάνουμε λάθος. Είναι τόσο απλό και μας δίνει τόσες επιλογές. Λοιπόν, ξεκινάμε.

troxos chromatonΠοια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους;

  1. Τα τρία χρώματα που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Για παράδειγμα μπλε, μπλε μωβ και βιολετί.
  2. Τα συμπληρωματικά χρώματα. Είναι αυτά που βρίσκονται ακριβώς απέναντι το ένα από το άλλο. Για παράδειγμα το κόκκινο και το πράσινο, το κίτρινο και το βιολετί
  3. Τα χρώματα που βρίσκονται σε ορθή γωνία 90 μοιρών. Παράδειγμα: Πορτοκαλί με κίτρινο και πράσινο ή κόκκινο και μωβ
  4. Τα χρώματα που σχηματίζουν ένα «Τ».Οπως το κίτρινο, μωβ και πορτοκαλί- κόκκινο.

c8c026162c5fc45575214929885e885bΜικρά μυστικά για τέλειους συνδυασμούς 

  •  Κρατήστε όλα τα χρώματα στην ίδια ένταση. Δηλαδή τα παστέλ με τα παστέλ ,τα φλούο με τα φλούο κ.ο.κ.
  • Μπορείτε ν΄αντικαταστήσετε το κόκκινο με το ροζ και να κάνετε ακριβώς τους ίδιους συνδυασμούς ή και …καλύτερους. Για παράδειγμα το πράσινο, εμάς δεν μας αρέσει πολύ να το συνδυάζουμε με κόκκινο. Με ροζ όμως, είναι…super!

            Πραγματικά ο τροχός των χρωμάτων θα σας σώσει, βγάζοντάς σας από τη δύσκολη θέση αλλά και την πολλή σκέψη λίγο πριν την έξοδό σας!

 

WOMANNOW.GR LOVES...